Επιστρέφει στις φυλακές ο Άκης


Επιστρέφει στις φυλακές Κορυδαλλού ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος μετά το εξιτήριο που πήρε σήμερα από το Νοσοκομείο Αττικό όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος για περίπου δύο εβδομάδες.

Όπως δήλωσε ο συνήγορος του πρώην υπουργού Λεωνίδας Κοτσαλής, «με απόφαση των θεραπόντων ιατρών του Α.Α. Τσοχατζόπουλου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν, ολοκληρώθηκε η παραμονή του πρώην Υπουργού στην Αγγειοχειρουργική Κλινική και εντός της ημέρας θα μεταχθεί στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού». 

Άγνωστο παραμένει -όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του- αν ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα μεταχθεί αύριο στο Μέγαρο του Εφετείου της Αθήνας, καθώς δεν αποκλείεται να απολογηθεί ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, εάν η κατηγορούμενη δεν είναι σε θέση να προσχωτήσει σε απολογία σειρά έχει ο πρώην Διευθυντής Εξοπλισμός του ΥΠΕΘΑ, Ιωάννης Σμπώκος.

Υπενθυμίζεται ότι το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων έχει απορρίψει την τέταρτη κατά σειρά αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του πρώην υπουργού, με το σκεπτικό ότι ο κατηγορούμενος πράγματι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, όμως η συνέχιση της κράτησής του δεν πρόκειται να οδηγήσει σε ανεπανόρθωτη βλάβη, όπως αυτή ορίζεται από τον νόμο.

Πηγή:zougla gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.