Τις επόμενες ημέρες η απόφαση για την αίτηση αποφυλάκισης του Άκη Τσοχατζόπουλου


Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, επί του τέταρτου αιτήματος αποφυλάκισης που έχει καταθέσει ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για παράνομα χρήματα που φέρεται να έλαβε από τις προμήθειες των υποβρυχίων και των πυραύλων TOR-Μ1.

Η υπεράσπιση του πρώην υπουργού αναμένεται να προσκομίσει στο δικαστήριο πόρισμα για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο κ. Τσοχατζόπουλος, στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, καταγράφεται ως ιδιαίτερα βεβαρημένη η κατάστασή του.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνήγορος του πρώην υπουργού Λ. Κοτσαλής, αναφέρεται ότι σήμερα μετέβη στις φυλακές Κορυδαλλού και εξέτασε τον κρατούμενο ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρ. Κλωνάρης.

«Η κατάσταση της υγείας του κ. Τσοχατζόπουλου, όπως αυτή εμφανίζεται σήμερα και τα αντίστοιχα συμπεράσματα, καταγράφονται στο πόρισμα, το οποίο ο κ. Κλωνάρης συνέταξε και παρέδωσε στον καθηγητή Λεωνίδα Κοτσαλή, πληρεξούσιο δικηγόρο του πρώην υπουργού, με εντολή να το εγχειρίσει το ταχύτερο ενώπιον του αρμοδίου δικαστηρίου» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: http://www.zougla.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.