Ο Μαζιώτης γράφει για τον αστυνομικό που τον είχε πυροβολήσει


Με επιστολή του από τις φυλακές ο ηγέτης του Επαναστατικού Αγώνα επιτίθεται στον αστυνομικό που τον είχε πυροβολήσει

Το περιστατικό της δολοφονίας του οδηγού ταξί από αστυνομικό στη Καστοριά εκμεταλλεύεται ο ηγέτης του Επαναστατικού Αγώνα Νίκος Μαζιώτης, με επιστολή του που ανέβασε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, μέσω της οποίας επιτίθεται φραστικά στον αστυνομικό που τον πυροβόλησε τον Ιούλιο του 2014 και δράστη της δολοφονίας του οδηγού ταξί την περασμένη Παρασκευή στην Καστοριά, ενώ με ανάλογο τρόπο καταφέρεται εναντίον και όλων των αστυνομικών.

Μεταξύ άλλων, σημειώνει: "Να λοιπόν ποιοί είναι οι ‘’προστάτες του πολίτη’’! Τέτοιοι δολοφόνοι όπως και οι προϊστάμενοί τους είναι αυτοί που κοπιάζουν για την ασφάλεια των πάσης φύσεως καθαρμάτων της πολιτικής και οικονομικής εξουσίας, για την ασφάλεια των πιστωτών της χώρας που πίνουν το αίμα του λαού!

Από την άλλη μεριά, καθήκον τους είναι να καταστέλλουν τις διαδηλώσεις κατά των μνημονίων, όπως έγινε στις διαδηλώσεις το 2010-2012 για την καταστολή των οποίων συμμετείχαν σύσσωμα όλα τα σώματα ασφαλείας -ΜΑΤ, ΔΕΛΤΑ, ομάδα ΔΙΑΣ- όπως επίσης καθήκον τους είναι να πυροβολούν αγωνιστές όπως ο Λάμπρος Φούντας το 2010 στη Δάφνη, όπως εγώ το 2014 στο Μοναστηράκι που η δράση μας στρέφονταν εναντίον των μνημονίων και των προγραμμάτων διάσωσης, εναντίον της πολιτικής-κοινωνικής γενοκτονίας που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια".

Και συνεχίζει: "Στο Μοναστηράκι ενώ ο ...... επιχείρησε να με σκοτώσει πυροβολώντας με τότε από πίσω και ενώ δεν είχα βάλλει εναντίον του ούτε άλλωστε θα μπορούσα, αφού δεν τον είχα καν αντιληφθεί ,γιατί είχα συμπλακεί με άλλον αστυνομικό, το 2ο δεύτερο δικαστήριο του Επαναστατικού Αγώνα που με καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη για την επίθεση στο παράρτημα της Ε.Κ.Τ, την Τράπεζα της Ελλάδας και στο γραφείο του μόνιμου αντιπροσώπου του Δ.Ν.Τ, με καταδίκασε αυθαίρετα και για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του".

Πηγή: http://news247.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.