Κύπρος: Τον Ιrakli Guruli καταζητούν για την απόδραση από τις Φυλακές (φωτό)


Δύο φυλακισμένοι απόδρασαν από τις Κεντρικές Φυλακές γύρω στις 18:10. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, πρόκειται για δύο Ρωσοπόντιους οι οποίοι φέρονται να καταδικάστηκαν για αδικήματα διαρρήξεων.

Ο ένας έχει συλληφθεί από δεσμοφύλακες πριν προλάβει να απομακρυνθεί από τις Κεντρικές Φυλακές. Για τη σύλληψή του, δεσμοφύλακες πυροβόλησαν προειδοποιητικά στον αέρα για εκφοβισμό.

Ο δεύτερος κατάδικος καταζητείται από δεσμοφύλακες και αστυνομικούς. Πρόκειται για τον ΙRAKLI GURULI, 27 ετών. Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωτογραφία του απευθύνοντας έκκληση στο κοινό να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 σε περίπτωση που έχει οποιοδήποτε στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του.


Σε κινητοποίηση η Αστυνομία

Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε η Αστυνομία για την απόδραση των δύο καταδίκων άρχισε έρευνες και αμέσως κινητοποιήθηκαν περίπολα στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας, αξιολογώντας παράλληλα όλες τις πληροφορίες, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, προσθέτοντας ότι ενημερώθηκαν σχετικά και τα οδοφράγματα.

Η Αστυνομία βρίσκεται επί ποδός και έγιναν όλες οι ενέργειες από την πρώτη στιγμή για εντοπισμό του προσώπου που αναζητείται, πρόσθεσε.

Στις έρευνες, σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, συμμετέχουν περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, της ΜΜΑΔ καθώς επίσης και μέλη άλλων τμημάτων και υπηρεσιών της Αστυνομίας.

Πηγή: philenews
Share on Google Plus
Από το Blogger.