Τις Φυλακές Κορυδαλλού επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Νικαίας


Τις Φυλακές Κορυδαλλού επισκέφθηκε για άλλη μία φορά ο Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος για να ευλογήσει τους πολυάριθμους κρατουμένους, υπέρ των οποίων δεν παραλείπει να δέεται σε κάθε Θεία Λειτουργία.

Με την ευκαιρία της επισκέψεώς του, προσέφερε μεγάλο αριθμό δεμάτων με είδη προσωπικής υγιεινής, καθαριότητας και τηλεκάρτες.

Έτυχε θερμής υποδοχής από τον Διευθυντή της Φυλακής κ. Χριστόφορο Γιαννακόπουλο, την Προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Βασιλική Φραγκαθούλα και τους υπαλλήλους του Σωφρονιστικού Καταστήματος.

Ο Σεβασμιώτατος ακολουθώντας την προτροπή του Κυρίου «ἐν φυλακῇ ἤμην και ἤλθετε προς με» διαβεβαίωσε ότι, η Ιερά Μητρόπολη Νικαίας θα συνεχίσει να στηρίζει υλικά και πνευματικά τους κρατουμένους, οι περισσότεροι από τους οποίους αντιμετωπίζουν σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα.

Να σημειωθεί ότι, καθ’ όλη διάρκεια του έτους, σε εβδομαδιαία βάση τελούνται Θείες Λειτουργίες και Εξομολογήσεις στους 5 Ιερούς Ναούς των ισάριθμων Τμημάτων των Φυλακών Κορυδαλλού, ενώ κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα θα τελεσθούν οι Ιερές Ακολουθίες.

Η τοπική Εκκλησία έχει άριστη συνεργασία με τη Διεύθυνση, την Κοινωνική Υπηρεσία και τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού, όπως διαβάζουμε στο romfea.gr.

Πηγή: http://www.newsbomb.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.