Επιχείρηση της αστυνομίας στις φυλακές Διαβατών για ναρκωτικά


Συντάκτης: Νίκος Φωτόπουλος

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντός των δικαστικών φυλακών Διαβατών, σε συνεργασία με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους του καταστήματος.

Άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, μαζί με μικτό κλιμάκιο της Ασφάλειας και με τη βοήθεια των σωφρονιστικών υπαλλήλων, πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους στα κελιά των κρατουμένων για τον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών.

Παρόντες στην επιχείρηση είναι ανώτερος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, εισαγγελικός λειτουργός και ο διευθυντής των φυλακών.

Πρόκειται για τη δεύτερη επιχείρηση στο σωφρονιστικό κατάστημα Διαβατών για ανεύρεση ναρκωτικών μέσα σε χρονικό διάστημα ενός μήνα.

Η επιχείρηση πραγματοποιείται κατόπιν παραγγελίας του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρου Τσόγκα, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα έλαβε γνώση επιστολής τροφίμου των φυλακών, που εμφάνιζε το σωφρονιστικό κατάστημα Διαβατών ως κέντρο διακίνησης ναρκωτικών.

Με αφορμή την προηγούμενη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε, η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία δηλώνουν τη θλίψη τους για ανυπόστατες καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Θα προτιμούσαμε, αν βεβαίως οι καταγγελίες είναι αληθινές, να είχαν επισημανθεί και υποβληθεί ενυπογράφως από συναδέλφους μας».

Πηγή: www.efsyn.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.