Οι «λευκοί» τρομοκράτες και η στρατολόγηση από τις φυλακές

Οι «λευκοί» τρομοκράτες και η στρατολόγηση από τις φυλακές

Νέα, άφθαρτη και με καθαρό ποινικό μητρώο είναι η νέα γενιά τρομοκρατών η οποία συνεχίζει το αντάρκτικο πόλης με ολοένα αυξανόμενη ένταση και αναβάθμιση των χτυπημάτων της. Σύμφωνα με στελέχη της αντιτρομοκρατικής, ο επιχειρησιακός βραχίονας αποτελείται από ομάδα δέκα ατόμων, ανδρών και γυναικών που ενεργούν υπό την καθοδήγηση προφυλακισμένων ατόμων για υποθέσεις τρομοκρατίας.

Εκτιμάται πως ένα από τα άτομα σχέση με ποινικούς κατά το παρελθόν και επαφές με τις παρυφές της τρομοκρατίας, ο οποίος ενεργοποιήθηκε με το μπαράζ συλλήψεων που έχει πραγματοποιήσει η ΕΛ.ΑΣ τα τελευταία χρόνια. Είναι ο άνθρωπος που κατασκευάζει σύμφωνα με εκτιμήσεις τις βόμβες. Τα υπόλοιπα μέλη, αναλαμβάνουν την χαρτογράφηση της περιοχής τους «χτυπήματος» και την τοποθέτηση του μηχανισμού. Η πλειοψηφία των νέων μελών είναι άφθαρτοι, νέοι και με καθαρό ποινικό μητρώο. Εξ΄ου και το ορφανό αποτύπωμα που είχε βρεθεί στο φάκελο- βόμβα που είχε σταλεί από τους "Πυρήνες" τον περασμένο Μάρτιο και έως τώρα δεν έχει προσφέρει το παραμικρό στην εξέλιξη των ερευνών.

«Καθοδηγητές» συμπεραίνεται πως είναι άτομα φυλακισμένα για τρομοκρατία.Είναι οι ίδιοι που είχαν σχεδιάσει την επιχείρηση "Γοργοπόταμος" που προέβλεπε την ανατίναξη των φυλακών Κορυδαλλού και την απελευθέρωση τρομοκρατών. Μάλιστα στην συγκεκριμένη επιχείρηση θα ενεργούσε και ο Χριστόδουλος Ξηρός.

Τα ηγετικά στελέχη των οργανώσεων του Επαναστατικού Αγώνα και της Συνωμοσίας, αν και στην φυλακή, παραμένουν ενεργά. Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής καταφέρνουν και εντοπίζουν "διαθέσιμους" για ενέργειες, όπως ακριβώς είχε πράξει και η Πόλα Ρούπα, που σε σύντομο χρονικό διάστημα είχε καταφέρει να αναδιοργανώσει, έστω και λίγο τον "Επαναστατικό Αγώνα". Γεγονός αποτελεί, πως η τρομοκρατία στη χώρα όχι απλά δεν έχει κλείσει τον κύκλο της όπως πολλοί θα ήλπιζαν, αλλά αναδιοργανώνεται και προετοιμάζει, όπως απέδειξε το χτύπημα στο Λουκά Παπαδήμο και άλλες ενέργειες.

Πηγή: http://newpost.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.