ΑΥΛΩΝΑGATE vol 2 ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ


Μηνυτήρια αναφορά υπέβαλε σήμερα, Παρασκευή, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης, με την οποία στρέφεται κατά παντός υπευθύνου ο οποίος, όπως αναφέρει, είχε οποιαδήποτε μορφής συμμετοχή στη σκευωρία, που όπως επισημαίνεται σε δήλωσή του, «μεθοδεύτηκε συστηματικά για να αξιοποιηθεί δημόσια την κατάλληλη στιγμή προς τον σκοπό να εκβιαστεί και να παραμερίσει για να αλωθεί ο ευαίσθητος χώρος του Τύπου και της Ενημέρωσης».

Επίσης με την μηνυτήρια αναφορά του ο επιχειρηματίας στρέφεται σε βάρος του αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος, Παναγιώτη Χριστοφορίδη, ο οποίος εμφανίζεται σε συνομιλίες που είδαν το φώς της δημοσιότητας να συνομιλεί με τον ισοβίτη Ευθύμιο Γιαννουσάκη, που εκτίει ποινή για την υπόθεση της μεταφοράς 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Νoor 1».

Την αναφορά του παρέλαβε ο αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου, Ευ. Ζαχαρής, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να χρεωθεί σε αρμόδιο εισαγγελικό λειτουργό για να ξεκινήσει άμεσα η διερεύνηση της σοβαρής αυτής υπόθεσης, που έχει προκαλέσει και πολιτική θύελλα.

Πηγή:Η Καθημερινή
Share on Google Plus
Από το Blogger.