ΑΥΛΩΝΑGATE... ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΟΚ..



To UNFOLLOW αποκαλύπτει σήμερα στοιχεία που, εάν επαληθευθούν, καταδεικνύουν πως βρίσκεται σε εξέλιξη απόπειρα να εξυφανθεί δικαστική σκευωρία, με στόχο να ενοχοποιηθεί ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης για την «υπόθεση Noor-1». Βάσει των στοιχείων αυτών, στην εν λόγω απόπειρα εμφανίζεται να έχει κεντρικό ρόλο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Παράλληλα, αρμόδιος ανακριτικός λειτουργός, αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, από κοινού με δικαστικούς λειτουργούς, εμφανίζονται να προσπαθούν να αποσπάσουν από καταδικασθέντα για την πολύκροτη υπόθεση, ψευδή κατάθεση που θα εμπλέκει άμεσα τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Την ίδια ώρα, οι ελληνικές αρμόδιες αρχές μοιάζουν απρόθυμες να προχωρήσουν στις αναγκαίες ενέργειες ώστε να εντοπιστούν και έρθουν ενώπιον της δικαιοσύνης οι ήδη κατονομασμένοι χρηματοδότες της μεταφοράς των ναρκωτικών με το πλοίο Noor-1.

Το UNFOLLOW δημοσιεύει σήμερα ένα κρίσιμο ντοκουμέντο: ηχογραφημένες συνομιλίες, οι οποίες αναρτήθηκαν από άγνωστο χρήστη στο διαδίκτυο και είναι δημόσια προσβάσιμες (σύνδεσμος). Οι συνομιλίες αυτές εγείρουν τεράστια ερωτήματα για τον ρόλο των ανακριτικών μηχανισμών και των δικαστικών λειτουργών, αλλά και για τον ρόλο του υπουργού Πάνου Καμμένου και άλλων κυβερνητικών στελεχών.

Ακούστε εδώ όλες τις συνομιλίες (το UNFOLLOW έχει επέμβει μόνο για να αναγράψει στο video τα φερόμενα ως ονόματα των συνομιλούντων, για λόγους σαφήνειας):



Share on Google Plus
Από το Blogger.