Κατασχέθηκε κινητό στο κελί του Γιαννουσάκη


Ήταν μεσημέρι στις φυλακές Χαλκίδας όταν σήμανε συναγερμός και οι φύλακες άρχισαν να ελέγχουν αιφνιδιαστικά τα κελιά ,όλα τα κελιά ,στα πλαίσια των τακτικών ελέγχων που διεξάγονται. Κατά πληροφορίες ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης δεν ανέμενε μία τέτοια εξέλιξη και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. 

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ανακάλυψαν μέσα σε μία από τις παντόφλες του ένα κινητό. Φυσικά η συσκευή κατασχέθηκε και παραδόθηκε στη Διεύθυνση της φυλακής η οποία με τη σειρά της την παρέδωσε στις Αρχές για περεταίρω έλεγχο του πυρήνα του κινητού. Ενημερώθηκε και η εισαγγελέας Ειρήνη Τζήβα που διεξάγει την έρευνα για την υπόθεση NOOR1 και τις ενδεχόμενες εμπλοκές και άλλων προσώπων σε αυτήν. Οι Αρχές προφανώς θα εξετάσουν το περιεχόμενο των τηλεφωνικών συνομιλιών και των μηνυμάτων του ισοβίτη.


Ευθύμιος Γιαννουσάκης




Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε μία στιγμή που η εισαγγελική έρευνα έχει προχωρήσει και που σύμφωνα με δικαστικές πηγές έχει αποκαλύψει συγκλονιστικά στοιχεία που αφορούν πρόσωπα που συνεργάζονται άμεσα με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη. 



Βαγγέλης Μαρινάκης




Πρόσωπα με τα οποία οι Αρχές έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν όπως με τον Νικόλαο Συντυχάκη (υπόθεση παράνομης διακίνησης 620.000 ευρώ μεταξύ Ντουμπάι και αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος»).

Όμως η εισαγγελική έρευνα έχει προχωρήσει και έχει συνδυάσει στοιχεία που αφορούν τους Τσακίρη (ναυτασφάλειες) και Ευάγγελο Μπαϊρακτάρη (δικηγόρος) οι οποίοι μέσω εταιρειών τους εμφανίζονται να έχουν αποστείλει χρηματικά ποσά στον ισοβίτη Γιαννουσάκη στο Ντουμπάι, ποσά που ενδεχομένως ,η έρευνα θα το καταδείξει, να έχουν χρησιμοποιηθεί από τον Γιαννουσάκη και τους συνεργάτες του στην χρηματοδότηση της μεταφοράς των 3 τόνων ηρωίνης με το NOOR1. Σημειώνεται πώς όλα τα πρόσωπα που έχουν αναφερθεί ανήκουν στον πολύ στενό κύκλο συνεργατών του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Για τη δικαστική έρευνα λοιπόν, πληροφορίες που ενδεχομένως θα προέρχονται από τις προσωπικές επαφές του ισοβίτη Γιαννουσάκη με διάφορα πρόσωπα εκτός φυλακής θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Πόσο δε μάλλον το περιεχόμενο αυτών των συνομιλιών.

(Ο κ. Μαρινάκης μαζί με τον κ. Ευάγγελο Μπαϊρακτάρη στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς κατά τη διάρκεια ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στις 22 Μαΐου 2017)

Η έρευνα των αρχών επί της τηλεφωνικής συσκευής του ισοβίτη που βρέθηκε στο κελί του αναμένεται κατά πληροφορίες να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα και η έκθεση της αρμόδιας αρχής αναμένεται να κατατεθεί στην Εισαγγελέα Τζήβα άμεσα. Καμιά φορά αρκεί μία μικρή κίνηση για να επιταχύνει διαδικασίες. Πρόκειται για μία εφαρμοσμένη εκδοχή του νόμου του Μέρφυ και στην υπόθεση NOOR1. Εν αναμονή λοιπόν.

Πηγή: http://www.zougla.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.