ΑΣΕΠ και προσλήψεις στις Φυλακές





Συνεχίζεται η φημολογία για την πρόσληψη προσωπικού στα Καταστήματα Κράτησης της Χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Δικαιοσύνης η έκδοση της προκύρηξης για την πρόσληψη σωφρονιστικού προσωπικού σε διάφορες ειδικότητες έχει προχωρήσει και βρίσκεται ήδη το αίτημα στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), του οποίου η ανακοίνωση μπορεί να εκδοθεί στο τέλος Ιανουαρίου 2018.
Οι θέσεις αφορούν εκπαιδευτικές βαθμίδες (Δ.Ε), (Τ.Ε) και (Π.Ε). Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα καλυφθούν είναι: γιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, υπάλληλοι φύλαξης, υπάλληλοι φρούρησης, σωφρονιστικοί υπάλληλοι κ.α. και ο συνολικός αριθμός αφορά 633 υπαλλήλους σε πολλές φυλακές της Χώρας. 
Επιφυλακτικοί αλλά και αισιόδοξοι δηλώνουν επίσης πηγές των σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι οποίοι δεν γνωρίζουν πολλές λεπτομέρειες για το πόσο πολύ έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες προσλήψεων, καθώς όπως λένε, αφενός δεν υπάρχει καμία απολύτως επίσημη ενημέρωση για το θέμα και δεύτερον, δεν γνωρίζουν εάν και εφόσον έχουν τηρηθεί οι απαραίτητες προυποθέσεις, ενώ δηλώνουν ότι οι προσλήψεις είναι παντελώς απαραίτητες και εξαιρετικά αναγκαίες.  

Πηγή: www.aftodioikisi.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.