Είπαν στους βουλευτές τα προβλήματα στις φυλακές


Το ζήτημα που αποτελεί πρωταρχική προτεραιότητα για τους υπαλλήλους της εξωτερικής φρουράς-και σε επίπεδο Ομοσπονδίας-είναι το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

Διαδοχικές συναντήσεις με βουλευτές του νομού πραγματοποιεί τα τελευταία 24ωρα η διοίκηση του σωματείου υπαλλήλων της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Αλικαρνασσού σε μία προσπάθεια να δοθεί λύση σε φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο πανελλαδικά αλλά και σε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος. 

Το ζήτημα που αποτελεί πρωταρχική προτεραιότητα για τους υπαλλήλους της εξωτερικής φρουράς-και σε επίπεδο Ομοσπονδίας-είναι το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας. Η χορήγηση αυτού του επιδόματος βρίσκεται υπό εξέταση για όλους τους φορείς του Δημοσίου και από την πλευρά τους προσκόμισαν όλα τα στοιχεία εκείνα αλλά και τις σχετικές διατάξεις του Νόμου που επιβάλλουν την συνέχιση της χορήγησης του συγκεκριμένου επιδόματος στην υπηρεσία τους, όπως επισημαίνουν. 

Τα στοιχεία αυτά τέθηκαν στην διάθεση τόσο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκου Ηγουμενίδη όσο και του βουλευτή και γραμματέα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου. 

Επιπλέον συζητήθηκαν θέματα που αντιμετωπίζουν στο κατάστημα κράτησης των φυλακών Αλικαρνασσού όπως είναι η έλλειψη προσωπικού στο τμήμα της εξωτερικής φρουράς αλλά και σε επίπεδο υπηρεσιακών οχημάτων.

Πηγή: www.cretalive.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.