Με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βέροιας - Στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών η ανήλικη που τραυμάτισε τον πατέρα της

Το εγκλεισμό της ανήλικης που τραυμάτισε τον πατέρα της σε οικογενειακό επεισόδιο, αποφάσισε το Τριμελές Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βέροιας.
Το οικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε στις 15 Απριλίου όταν το ανήλικο κορίτσι τραυμάτισε με μαχαίρι τον πατέρα της, μέσα στο σπίτι που διέμενε με τη μητέρα της και τον αδερφό της που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
Οι γονείς έχουν χωρίσει εδώ και καιρό και ο πατέρας έχει δημιουργήσει νέα οικογένεια. 
Για άγνωστους λόγους το απόγευμα της 15ης Απριλίου το ανήλικο κορίτσι, μετά από έντονο διαπληκτισμό, στο σπίτι όπου διαμένει με τη μητέρα της και τον αδερφό της,  τραυμάτισε τον πατέρα της ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Βέροιας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ανήλικη εδώ και καιρό είχε εγκαταλείψει το σχολείο και παρουσίαζε συμπεριφορά απομόνωσης.

Η υπόθεση οδηγήθηκε σε απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βέροιας, καθώς υπήρξε και δικαστική πρόταση να παραμείνει το ανήλικο κορίτσι σπίτι του υπό περιοριστικούς όρους και να παρακολουθείται από ειδικούς ψυχολόγους.
Ένα μήνα μετά το συμβάν, το Τριμελές Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βέροιας αποφάσισε τον εγκλεισμό του ανήλικού κοριτσιού στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών, ανοίγοντας νέο κεφάλαιο στο τεράστιο ζήτημα της αντιμετώπισς ανάλογων κοινωνικών θεμάτων.
Πηγή: http://www.verianet.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.