Στο υπερταμείο έδωσαν έως και τις… φυλακές Κορυδαλλού

Καταγγελία ότι μεταβιβάστηκαν στο Υπερταμείο σχολεία, δρόμους πλατείες και οι Φυλακές Κορυδαλλού.

Συνεχίζονται οι καταγγελίες πως η κυβέρνηση και οι δικοί της άνθρωποι στην αυτοδιοίκηση ή το ευρύτερο Δημόσιο έδωσαν τα πάντα στο υπερταμείο, στην προσπάθεια τους να είναι τα καλά κι αρεστά παιδιά της Τρόικα. 
Συγκεκριμένα, μομφή κατά του Δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασσιμάτη (στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και είναι θείος της βουλευτού Νίνας Κασσιμάτη) εκτοξεύει ο αρχηγός της αντιπολίτευσης στο Δήμο Γιώργος Δημόπουλος πως «υποκύπτοντας, ακολουθεί πειθήνια τις κυβερνητικές εντολές ακόμη και εκείνες που είναι κατάφωρα σε βάρος της πόλης του Κορυδαλλού και των πολιτών της». 
Συγκεκριμένα, τονίζεται πως αυτό πιστοποιείται από τη σιωπή του, στο ξεπούλημα δημόσιας και δημοτικής περιουσίας της πόλης , στο Υπερταμείο. 
Συγκεκριμένα οι καταγγελίες αναφέρουν πως δόθηκαν στο υπερταμείο κτήρια όπως το 1ο και 2ο Λύκειο, τα  γήπεδα πλησίον τους, το Δημαρχείο της πόλης και όλη η έκταση του (πρόκειται για καινούργια κατασκευή), οι ανδρικές φυλακές, το ψυχιατρείο και τμήμα της εξωτερικής φύλαξης ακυρώνοντας τους αγώνες για απομάκρυνσή τους, μια ολόκληρη οδό (την οδό Σικελιανού και την πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου. «Η διοίκηση Κασιμάτη γνώριζε για όλα αυτά εδώ και μήνες αλλά επέλεξε να δράσει ως κυβερνητικό πειθήνιο «όργανο». Ούτε καν σε μια «χαλαρή» διαμαρτυρία προέβη. Καμία ανακοίνωση, καμία ενημέρωση και συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο» αναφέρει ο Γιώργος Δημόπουλος.
Πηγή: www.fimotro.gr
Αντίδραση και "επικό" σχόλιο του Προέδρου των σωφρονιστικών υπαλλήλων:
"πωλείται όπως είναι επιπλωμένο με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο...", Αν ισχύει, να απαντήσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης ποιες άλλες Φυλακές έχει ξεπουλήσει στο υπερταμείο. 
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.