Φυλακές Τρικάλων: 16χρονος έκρυψε ναρκωτικά στα παπούτσια του για να τα περάσει στον πατέρα του

Κατά τον έλεγχο στα πράγματα που έφερε στη φυλακή ο 16χρονος γιος του έγκλειστου στο επισκεπτήριο της Δευτέρας, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι διαπίστωσαν ότι οι σόλες των παπουτσιών ήταν πρόχειρα κολλημένες

Ένα ανήλικο αγόρι βρέθηκε με χειροπέδες στις φυλακές Τρικάλων, όταν διαπιστώθηκε ότι μέσα στους πάτους αθλητικών παπουτσιών που επρόκειτο να παραδώσει στον κρατούμενο πατέρα του, ήταν κρυμμένες ναρκωτικές ουσίες!

Κατά τον έλεγχο στα πράγματα που έφερε στη φυλακή ο 16χρονος γιος του έγκλειστου στο επισκεπτήριο της Δευτέρας, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι διαπίστωσαν ότι οι σόλες των παπουτσιών ήταν πρόχειρα κολλημένες. Μόλις τις άνοιξαν, βρήκαν μέσα μικρά δέματα με ναρκωτικά και ειδοποίησαν άνδρες της Ασφάλειας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έφηβο, αλλά και άλλα δύο άτομα τα οποία τον περίμεναν μέσα σε αυτοκίνητο έξω από τη φυλακή, καθώς και αυτά σύμφωνα με το trikalavoice.gr είχαν στην κατοχή τους μικροποσότητα ναρκωτικών. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα υπηρεσίας Τρικάλων, που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα, η οποία βαρύνει και τον κρατούμενο πατέρα.

Πηγή: www.protothema.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.