Συμπλοκή στον Κορυδαλλό: Ποιος ήταν ο νεκρός έλληνας κρατούμενος

Ποια ήταν η αιτία της σφαγής,οι περίεργες μεταγωγές από την φυλακή των Χανίων και η σχέση με την «μαφία του Κορυδαλλού»


Ένας Έλληνας κρατούμενος που είχε κατηγορηθεί προ μερικών εβδομάδων από μέλη της «μαφίας του Κορυδαλλού» ότι είχε προσπαθήσει να δηλητηριάσει τον αρχηγό τους (σσ ο ίδιος που κατηγορείται για την δολοφονία του Μιχ. Ζαφειρόπουλου κι άλλων) είναι   το θύμα της αιματηρής συμπλοκής στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού το βράδυ της Πέμπτης.
Μια δολοφονία που αποτελεί νέο δείγμα της πρωτοφανούς, δραματικής κατάστασης που επικρατεί στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου έχουν σημειωθεί περίπου 25 θάνατοι για διαφόρους λόγους από το περασμένο καλοκαίρι. Η αρχή της συμπλοκής φέρεται ότι ήταν η «οργή» που εξέφραζε νεαρός Αλβανός κρατούμενος γιατί δεν υπήρχε συμπαράσταση από άλλους κρατουμένους στο επίμονο αίτημα του να μην μεταχθεί στις φυλακές Χανίων όπου παρέμενε ως κρατούμενος  και να παραμείνει στον Κορυδαλλό όπου θεωρείται χώρος ασυδοσίας και «προνομίων».
Ο Αλβανός είχε κατορθώσει δύο φορές , το τελευταίο διάστημα, να μεταχθεί από τις φυλακές  Χανίων με χαρτί τοπικού ιατρού ότι είχε «ψυχολογικά προβλήματα», όμως εκνευριζόταν γιατί το Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού δεν τον «κρατούσε» εκεί.
Έτσι λοιπόν υπήρξε συμπλοκή του με έναν Ρωσοπόντιο και τον Έλληνα που έπεσε νεκρός (είχε κατηγορηθεί για εμπρηστική επίθεση σε κατάστημα κι άλλες παράνομες ενέργειες)  από κτυπήματα μαχαιριού από τον «διαμαρτυρόμενο» Αλβανό και ομάδα ομοεθνών του που έσπευσαν να του …συμπαρασταθούν με μαχαίρια (σσ πιθανόν όχι αυτοσχέδια), που είχαν προμηθευθεί με άγνωστο τρόπο.  Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες προ μερικών ημερών είχε υπάρξει κι άλλη συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων που δεν είχε δημοσιοποιηθεί. Ωστόσο ήδη ερευνώνται κι άλλες πτυχές του   αιματηρού συμβάντος.
Πηγή: tovima gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.