Αλήθειες που πονάνε από τον Α. Αραβαντινό - Νέες συνδικαλιστικές διώξεις από τον Υπουργό Δικαιοσύνης


Αλήθειες που πονάνε τους ιθύνοντες του Υπουργείου Δικαιοσύνης είπε για μία ακόμη φορά ο Αντώνης Αραβαντινός, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΣΥΕ), ο οποίος μίλησε χθες βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και στην Σία Κοσιώνη.

Μεταξύ άλλων ο κ. Αραβαντινός ανέφερε ότι φυσικά είναι καλοδεχούμενη η διπλή έρευνα που διετάχθη από τον Άρειο Πάγο με αφορμή το αιματηρό και θανατηφόρο περιστατικό στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού. Ταυτόχρονα, όμως είπε ότι θα έπρεπε να γίνει και μία εσωτερική έρευνα που να στραφεί και στις ευθύνες που έχουν πρόσωπα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, όπως η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής. 

Επίσης, αναφέρθηκε στις ιδεοληψίες, στην αλλαγή της παραβατικότητας και της παρανομίας, στο γεγονός ότι οι εργαζόμενοι έχουν κατασυκοφαντηθεί και έχουν λοιδορηθεί, ότι το Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού έχει ουσιαστικά διαλυθεί και ότι οι εργαζόμενοι πρακτικά έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά. 

Νέα συνδικαλιστική δίωξη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης

Αμέσως μετά ο Υπουργός Δικαιοσύνης, προέβη σε δήλωση με την οποία εξήγγειλε την πειθαρχική και δικαστική δίωξη του κ. Αραβαντινού ως απάντηση, πράγμα που δείχνει αφενός έλλειψη ψυχραιμίας, ενώ ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κάνει λόγο για μία νέα συνδικαλιστική δίωξη, η οποία δεν πρόκειται να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των εργαζομένων, δεν πρόκειται να μας φιμώσει και φυσικά δεν θα μείνει συνδικαλιστικά αναπάντητη. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Αραβαντινού στο ΣΚΑΙ (από το 0:27:00 και μετά)





Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.