Απόδραση από τις φυλακές Αυλώνα – Ενας από τους δραπέτες πρωταγωνιστής σφαγής στον Κορυδαλλό

Νέο δείγμα της χαώδους κατάστασης στις φυλακές της χώρας αποτελεί η αιματηρή απόδραση, το απόγευμα της Δευτέρας , δύο κρατουμένων από τις φυλακές Αυλώνα
Φωτογραφία - ντοκουμέντο. Το σημείο της απόδρασης. Το συρματόπλεγμα είναι διαλυμένο αλλά κανείς δεν φρόντισε να το αντικαταστήσει

Νέο δείγμα της χαώδους κατάστασης στις φυλακές της χώρας αποτελεί η αιματηρή απόδραση, το απόγευμα της Δευτέρας, δύο κρατουμένων από τις φυλακές Αυλώνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr oι δύο δραπέτες διέφυγαν από την 6η σκοπιά από την πλευρά των μαγειρείων ενώ υπήρξε ελαφρύς τραυματισμός αστυνομικό που προσπάθησε να τους εμποδίσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες ένας εκ των δραπετών είναι ο πρωταγωνιστής της σφαγής στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού προ μερικών εβδομάδων με απολογισμό ένα νεκρό και δεκάδες τραυματίες.
Ο εν λόγω ποινικός ήταν κρατούμενος για ανθρωποκτονίες. Ο δεύτερος είναι, λένε οι πληροφορίες, Σύρος και είναι ο αρχιμάγειρας των φυλακών που το έσκασε από τα μαγειρεία.
Παραμένει άγνωστο με ποιο κριτήριο μεταφέρθηκε, μετά το μακελειό στο Ψυχιατρείο στις φυλακές ανηλίκων του Αυλώνα. Εντυπωσιακό είναι ακόμη ότι σύμφωνα με πληροφορίες, από το σημείο απόδρασης είχε αφαιρεθεί συρματόπλεγμα προστασίας. Και το ακόμη πιο εντυπωσιακό που δείχνει το ξέφραγο αμπέλι των φυλακών είναι ότι η σκοπιά δεν είχε σκοπό αν και ήταν γωνιακή!
Πηγή: in.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.