Γενική Απεργία στις Φυλακές Λάρισας - Καταγγελίες από τους Σωφρονιστικούς Υπαλλήλους


"Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε σε γενική απεργία, το μοναδικό όπλο που μας δίνει η συνδικαλιστική μας ιδιότητα».

Υποστελέχωση και εγκατάλειψη των σωφρονιστικών υπαλλήλων καταγγέλλει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σωφρονιστικών Υπαλλήλων των Φυλακών Λάρισας και επιρρίπτει βαρύτατες ευθύνες στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για αναλγησία και αυστηρή αντιμετώπιση.

Μεταξύ άλλων οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι αναφέρουν ότι: 

Μετά από τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο κατάστημά μας, σε ό,τι αφορά τη μεγάλη υποστελέχωση του φυλακτικού προσωπικό και μέσω καλοκαιρινών αδειών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, για την τάξη και ασφάλεια του καταστήματος και γενικότερα για τη δημόσια ασφάλεια, διαμαρτυρόμαστε έντονα και εκφράζουμε δημόσια, τη μεγάλη δυσαρέσκειά μας καταγγέλλοντας την αναλγησία και την αυστηρή αντιμετώπιση του Υπουργείου Δικαιοσύνης απέναντί μας, σε ό,τι αφόρα στις προσλήψεις-αποσπάσεις σε προσωπικό φύλαξης, ενισχύοντάς το, μόνο με τέσσερα άτομα και μετατάσσοντας 15 άτομα στη Δημοτική Αστυνομία Λάρισας, (δημοτικούς αστυνομικούς), εν μέσω καλοκαιρινών αδειών και τη στιγμή που έχουμε έλλειψη προσωπικού πάνω από 40 άτομα.

Για τον λόγο αυτό, καλούμε τους υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων, καθώς και τις τοπικές αρχές, να σταθούν δίπλα μας και να εκφράσουν δημόσια τη στήριξή τους, στα δίκαια αιτήματά μας.
Επειδή ο κόμπος έφτασε στο χτένι, είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε σε γενική απεργία, το μοναδικό όπλο που μας δίνει η συνδικαλιστική μας ιδιότητα.

Πηγή: www.eleytheria.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.