Κύπρος: 28χρονος επιχείρησε να βάλει στις φυλακές κινητά και ναρκωτικά


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι με τα όσα έκρυβε μέσα στο σώμα του 28χρονος αλλοδαπός κατάδικος. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 28χρονος μεταφέρθηκε πίσω στις κεντρικές φυλακές αφού νωρίτερα είχε οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Κατά την επιστροφή του υποβλήθηκε σε έλεγχο και τότε οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έμειναν με το στόμα ανοικτό. Τέσσερα κινητά τηλέφωνα και ποσότητα ναρκωτικών ήταν κρυμμένα στο σώμα του νεαρού.

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, «μετά την μεταφορά του από το δικαστήριο Λεμεσού στις κεντρικές φυλακές η συνηθισμένη διαδικασία και ενδεδειγμένη γίνεται ένας καλύτερος έλεγχος από κάποια συστήματα ανιχνεύσεως αντικειμένων που διαθέτουν οι φυλακές . Φαίνεται ότι εντοπίστηκαν αρχικά ότι μετέφερε στο σώμα του κάποια αντικείμενα μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι είχε στο σώμα του τέσσερα κινητά τηλέφωνα και συσκευασία η οποία περιείχε κρυσταλλική ουσία μεταμφεταμίνης 4 γραμμάρια. Έχει παραδεχθεί και θα κατηγορηθεί».

Οι αρχές, προσπαθούν να διαπιστώσουν κάτω από ποιες συνθήκες τηλέφωνα και ναρκωτικά έφτασαν στην κατοχή του 28χρονου και αν αυτό έγινε ενώ βρισκόταν στο δικαστήριο.

Πηγή: https://www.ant1.com.cy
Share on Google Plus
Από το Blogger.