Οχάιο: Drone παραδίδει σε κρατούμενο ναρκωτικά και ένα κινητό στη φυλακή


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στις φυλακές του Οχάιο, σύμφωνα με το CNN. Οι κάμερες ασφαλείας απαθανάτισαν ένα drone να παραδίδει σε έναν φυλακισμένο ένα κινητό τηλέφωνο και... μαριχουάνα.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν την εβδομάδα αυτή, ο άνδρας φαίνεται να κάθεται στον προαύλιο χώρο της φυλακής μαζί με άλλους φυλακισμένους. Ξαφνικά βλέπει κάτι στον ουρανό και αρχίζει να κάνει γρήγορες κινήσεις για να αγγίξει το drone που προσγειώνεται και να πιάσει κάτι.

Λίγο αργότερα, ένα μαύρο πακέτο πέφτει στο έδαφος ενώ ο άνδρας το καλύπτει με ένα πορτοκαλί πανί.

Το περιστατικό συνέβη τον Ιούνιο στην επαρχία Γιούκλιντ στο Οχάιο. Το γραφείο της εισαγγελίας στην κομητεία της Κουγιαχόγκα δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο πως θα εξετάσει το ζήτημα και θα τιμωρήσει τους αρμόδιους για τις ευθύνες που έχουν.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ένα drone φτάνει φυλακές στο Οχάιο. Το 2015, κρατούμενοι στο Μάνσφιλντ παρέλαβαν επίσης ναρκωτικές ουσίες με αντίστοιχο τρόπο.

Κι άλλες σωφρονιστικές εγκαταστάσεις έχουν δει ανάλογα περιστατικά, καθώς οι κρατούμενοι εγκαταλείπουν τις παραδοσιακές μορφές λαθρεμπορίου.


Πηγή: https://www.huffingtonpost.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Από το Blogger.