Βρετανία: Υπάλληλος φυλακών καταδικάστηκε για ανάρμοστη σχέση με κρατούμενο


Μία υπάλληλος φυλακών στην Μ. Βρετανία τιμωρήθηκε με 12 μήνες φυλάκιση για ανάρμοστη σχέση με επικίνδυνο κακοποιό.

Η Αϊσι Γκαν, 27 ετών, διαπιστώθηκε πως μαζί με τον κρατούμενο, τον 29χρονο Κουράμ Ραζάκ, είχαν ανταλλάξει πάνω από 1.200 τηλεφωνήματα, μεταξύ αυτών και βιντεοκλήσεις με ακατάλληλο περιεχόμενο, μέσα σε διάστημα πέντε μηνών, όταν αυτή εργαζόταν στις φυλακές του Ρέξαμ, όπου και κρατούνταν ο κακοποιός.

Οπως αναφέρει η Daily Mail, η Γκαν του «πρόσφερε» εσώρουχά της και άλλα προσωπικά αντικείμενα, ανταλλάζοντας «ροζ» μηνύματα μαζί του, ενώ τον επισκεπτόταν για ώρα στο κελί του, όπου αντάλλασσαν φιλιά και αυτή τα ανέβασε στους λογαριασμούς της.

Μία από τις επίμαχες φωτογραφίες που ανακάλυψε η αστυνομία

Όπως ανακαλύφθηκε στο κινητό της, υπάρχουν και φιλιά τα οποία τράβηξε φωτογραφία, μέσα στο κελί του κρατούμενου. Η 27χρονη δέχτηκε 12 μήνες φυλάκιση, με τον πρόεδρο του δικαστηρίου να αναφέρει πως πιστεύει ότι «βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» για να κάνει όσα έκανε.

Οι φυλακές στο Ρέξαμ έχουν 1.200 κρατούμενους και 500 άτομα προσωπικό, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει μυστική για καιρό την σχέση της με τον κρατούμενο. Αρκετοί συνάδελφοί της είχαν διαπιστώσει πως περνά πολύ ώρα στο κελί του Ραζάκ, κάτι που κίνησε τις υποψίες. Εγινε εσωτερική έρευνα κι εκεί ανακαλύφθηκαν όλα τα πειστήρια, με τα οποία βρέθηκε με χειροπέδες.

Η Αϊσι Γκαν οδηγείται στο δικαστήριο

Η ίδια πάντως θέλησε να δείξει μέσω Instagram πως όντως είχε σχέση μαζί του και τόνισε ότι αναγνώρισε το λάθος της στο δικαστήριο. Οπως είπε στο δικαστήριο, ήταν σε κατάθλιψη γιατί ο πρώην σύντροφός της, που εργάζεται στις ίδιες φυλακές μαζί της, την άφησε για μία άλλη εργαζόμενοι στις φυλακές του Ρέξαμ. Και το ενδιαφέρον του κρατούμενου την συγκίνησε, με αποτέλεσμα, όπως είπε, να ενδώσει. Αυτό ήταν κάτι που αποδέχτηκε το δικαστήριο, επιβάλλοντας της την μικρότερη πιθανή ποινή.

Πηγή: iefimerida.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.