«Πατέντα» σε εσώρουχο με… πετονιά και αγκίστρι ΜΕ DRONE «ΠΕΡΑΣΑΝ» ΧΑΣΙΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ


Χασίς περιείχε αυτή τη φορά το δέμα που ανεπιτυχώς προσπάθησαν να περάσουν άγνωστοι στις Φυλακές Λάρισας, με drone όπως εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ..

Είναι η δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες που με τη χρήση τηλεχειριζόμενων μη επανδρωμένων ιπτάμενων οχημάτων, άγνωστοι επιχειρούν να περάσουν δέματα σε κρατούμενους των Φυλακών Λάρισας.

Το προπερασμένο Σάββατο το δέμα περιείχε κινητά τηλέφωνα και ένα πούρο για τις μικροαπολαύσεις στη δύσκολη καθημερινότητα των φυλακών, ενώ το χθεσινό δέμα περιείχε 233 γραμμάρια χασίς.

Το χθεσινό δέμα εντοπίσθηκε στις 4 χθες τα ξημερώματα στο προαύλιο της Β΄ πτέρυγας των Φυλακών Λάρισας από σωφρονιστικούς υπαλλήλους και εικάζεται ότι το πέταξαν άγνωστοι νωρίτερα με τη χρήση drone. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», η αποξηραμένη κάνναβη βρέθηκε σε χάρτινη συσκευασία που ήταν κρυμμένη στο εσωτερικό ενός ανδρικού εσώρουχου όπου ήταν προσαρμοσμένη μια πετονιά με αγκίστρι, «πατέντα» που εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να γίνει η ρίψη του δέματος από drone στο προαύλιο των Φυλακών.

Υπενθυμίζεται πως το προπερασμένο Σάββατο, υπάλληλοι της εξωτερικής φρουράς των Φυλακών Λάρισας αντιλήφθηκαν τον θόρυβο του τηλεχειριζόμενου drone που πετούσε μεταξύ της Α’ και Β’ πτέρυγας των Φυλακών.

Μετά από έλεγχο στο προαύλιο των φυλακών βρέθηκε το drone, το οποίο μετέφερε τέσσερις χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν 6 κινητά τηλέφωνα Smartphones, δύο μπαταρίες κινητών, 6 ακουστικά handsfree, δύο κάρτες sim, δύο καλώδια φόρτισης, μία θήκη κινητού και ένα πούρο. Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Β.Κ.

Πηγή: www.eleftheria.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.