Θλίψη για τον άτυχο σωφρονιστικό υπάλληλο της Φυλακής Δομοκού


Θλίψη και δάκρυα έχει σκορπίσει στους οικείους, την οικογένειά του και στους συναδέλφους του σωφρονιστικούς υπαλλήλους ο πρόωρος και άδικος χαμός του 42χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου του Καταστήματος Κράτησης Δομοκού. 

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το τραγικό συμβάν και τον θάνατο του συναδέλφου τους εξέδωσαν τόσο η Ένωση Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Φυλακής Δομοκού, όσο και η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΣΥΕ).  

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
Ένωση Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Δομοκού: «Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ»
«Τα μάτια μας έχουν στερέψει από τα δάκρυα, για ταυ αιφνίδιο και άδικο χαμό τού συναδέλφου μας και πατέρα ενός παιδιού, Κωνσταντίνο, ο οποίος κατά την προσέλευση στην εργασία του, βρέθηκε αντιμέτωπος με τον δρόμο. Ένα δρόμο που δεν συγχωρεί και έγινε η αιτία ενός τραγικού αυτοκινητιστικού δυστυχήματος.
Η είδηση πάγωσε το αίμα στις καρδιές μας και για μία ακόμη φορά το Γ.Κ.Κ. ΔΟΜΟΚΟΥ βυθίστηκε στο πένθος. Η δουλειά μας όμως δεν σταματά. Εμείς τρέπει να συνεχίσουμε να οδηγούμε στον ίδιο δρόμο ανεξαρτήτως των συνθηκών, οι πόρτες της φυλακής θα συνεχίσουν να ανοίγουν και να κλείνουν, αλλά τίποτα δεν θα είναι όπως πριν. Ο δρόμος δεν θα είναι ο ίδιος, η δουλειά δεν θα είναι η ίδια, τα ρεπό μας δεν θα είναι τα ίδια.
Αγαπημένη μας "Κούλα", έφυγες νωρίς. Θα μας λείψεις και δεν θα ξεχαστείς ποτέ. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος. Να τους δώσει ο Θεός τη δύναμη για να αντεπεξέλθουν σε αυτή τη δυσβάσταχτη τραγωδία. Όλοι οι συνάδελφοι του Γ.Κ.Κ. ΔΟΜΟΚΟΥ θα βρίσκονται για πάντα στο πλευρό της για ότι και αν χρειαστεί.
Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει ΑΘΑΝΑΤΟΣ!»
Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΣΥΕ)
«Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε χθες το βράδυ 02/06/2020, τον αιφνίδιο και αδόκητο θάνατο ενός εξαίρετου συναδέλφου μας στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού, ο οποίος ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για την εργασία του προκειμένου να λάβει μέρος σε έκτακτη νυκτερινή έρευνα της Υπηρεσίας, φέρεται το αυτοκίνητο που οδηγούσε να εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον τραγικό του θάνατο.
Ο Κώστας, 40 μόλις ετών, ήταν ένας αγαπητός συνάδελφος, υποδειγματικός εργαζόμενος, άριστος οικογενειάρχης και πατέρας ενός παιδιού. Η τόσο πρόωρη και άδικη απώλειά του μας βυθίζει όλους στο πένθος και ιδιαίτερα τους συναδέλφους μας στην Φυλακή Δομοκού.
Ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη στην οικογένειά του και στους οικείους του.
Καλό Παράδεισο!»

Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.