Απόπειρα βιασμού 14χρονης Ρωσίδας από δραπέτη των φυλακών Κασσάνδρας

 

Λαμπρόπουλος Βασίλης Γ


Δραματικό περιστατικό που δεν δημοσιοποιήθηκε. Ο 37χρονος είχε καταδικασθεί σε πολυετή φυλάκιση για ληστεία και βιασμό. Η επίθεση στην Χαλκιδική καταγράφηκε σε κάμερα


Αναστάτωση επικρατεί στους υπευθύνους της λεωφόρου Κατεχάκη μετά από σοβαρό περιστατικό απόπειρας βιασμού, την 1η Αυγούστου, στη Χαλκιδική, ενός 14χρονου κοριτσιού από την Ρωσία με δράστη ένα 37χρονο ποινικό που είχε κατορθώσει να …φύγει με χαρακτηριστική ευκολία από τις αγροτικές  φυλακές της Κασσάνδρας όπου είχε, περιέργως, ελευθερία κινήσεων. Πρόκειται για συμβάν που δεν δημοσιοποιήθηκε.
Ο 37χρονος εξέτιε ποινή κάθειρξης 23 ετών για βιασμό και ληστεία και είχε μεταφερθεί εκεί από άλλες αγροτικές φυλακές. Παρότι είχαν διαπιστωθεί προβλήματα στην συμπεριφορά του εντός των φυλακών, ανέλαβε αγροτικές εργασίες! Το άτυχο κορίτσι που δέχθηκε την επίθεση κοντά σε ξενοδοχειακό συγκρότημα της περιοχής, νοσηλεύθηκε με μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. 
Σύμφωνα με όσα ανέφερε η 14χρονη, ο δραπέτης της επιτέθηκε, την κτύπησε και προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα χωρίς να το κατορθώσει. Στη συνέχεια την κτύπησε ξανά και της έκλεψε το κινητό της. Η σκηνή της επίθεσης φέρεται να έχει καταγραφεί από  κάμερα του ξενοδοχείου.   Μέλη της εξωτερικής φρουράς συνέλαβαν τον 37χρονο ο οποίος ομολόγησε ορισμένες από τις πράξεις του ενώ βρέθηκε, πεταμένο σε θάμνους, και το κινητό της 14χρονης. Σημειώνεται ότι τουλάχιστον 5-6 αποδράσεις υπήρξαν τα τελευταία χρόνια από τις συγκεκριμένες φυλακές.

Πηγή: tovima.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.