Καταγγελίες από τους Σωφρονιστικούς του Κορυδαλλού

 


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση των Σωφρονιστικών Κορυδαλλού: Στην πιο κρίσιμη στιγμή για το Κατάστημα μας, με το δεύτερο κύμα της πανδημίας του covid-19  να βρίσκεται σε εξέλιξη, η λήξη των συμβάσεων των συναδέλφων μας,  ΙΔΟΧ από την προκήρυξη 6Κ/2018 επιδεινώνει στο μέγιστο βαθμό την ήδη πολύ δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε.

Εδώ και αρκετό καιρό σας είχαμε ενημερώσει για την επερχόμενη λήξη των συμβάσεων τους και τις σοβαρότατες επιπτώσεις που θα είχε στην εύρυθμη λειτουργία τους Καταστήματος. Επίσης σας είχαμε κάνει προτάσεις για το πρωτόκολλο διαχείρισης – αντιμετώπισης του covid-19 για το Καταστήματα μας και τον τρόπο  που θα  πρέπει αυτό να εφαρμοστεί.

Μας είχατε υποσχεθεί την άμεση ανανέωση των συμβάσεων και την ταυτόχρονη ολοκλήρωση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 6Κ/2018 μέσα στον Νοέμβριο.  Μας είχατε υποσχεθεί   την δημιουργία ειδικού τμήματος αντιμετώπισης περιστατικών  covid-19 καθώς και την διενέργεια τεστ σε εβδομαδιαία βάση στο προσωπικό του Καταστήματος .

Τίποτα μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει από όλα αυτά ενώ για άλλη μια φορά οι 37 συνάδελφοι μας συμβασιούχοι ΙΔΟΧ έμειναν χωρίς δουλεία και το μεγαλύτερο Κατάστημα Κράτησης της χώρας δίχως  το απαραίτητο προσωπικό.  Οι εναπομείναντες υπάλληλοι καταβάλουν,  με όσες δυνάμεις τους έχουν πλέον απομείνει, άλλη μια υπερπροσπάθεια για να διατηρήσουν την συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του Καταστήματος, διαλύοντας ταυτόχρονα τον οικογενειακό  τους  προγραμματισμό ενώ από τη άλλη η τήρηση της τάξης και της ασφάλειας του καταστήματος  να διακυβεύεται, λόγω και της έξαρσης του δεύτερου κύματος της πανδημίας του ιού covid-19.

Η δημιουργία του ειδικού τμήματος covid-19  σταμάτησε,  η διενέργεια τεστ σε εβδομαδιαία βάση δεν έχει ξεκινήσει  ενώ  τα πρώτα κρούσματα σε προσωπικό του Καταστήματος έχουν ήδη  αρχίσει να εμφανίζονται.

Ζητάμε τα αυτονόητα:

Άμεσα την ανανέωση των συμβάσεων των συναδέλφων μας ΙΔΟΧ οι οποίοι είναι απολύτως απαραίτητοι για την εύρυθμη λειτουργία τους Καταστήματος. Την ολοκλήρωση της πολύπαθης προκήρυξης 6Κ/2018 και την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων.

Στην περίπτωση που το ΑΣΕΠ αδυνατεί να ανταποκριθεί, έστω την  τμηματική έκδοση οριστικών  αποτελεσμάτων ακόμα και με νομοθετική ρύθμιση.

Τέλος ζητάμε άμεσα την δημιουργία του τμήματος αντιμετώπισης περιστατικών covid-19 καθώς και την διενέργεια τεστ σε εβδομαδιαία βάση για να υπάρχει πλήρης έλεγχος των κρουσμάτων πριν είναι αργά και με δυσάρεστα αποτελέσματα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

   Ο Πρόεδρος

 

Ο Γενικός Γραμματέας


 

 

    Αντωνακόπουλος Κων/νος

 

        Μπαρμπάτσης Παναγιώτης

 Πηγή: bloko.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.