Χρυσοχοϊδης: Νέος σωφρονιστικός κώδικας με ένταξη της κοινωνικής εργασίας

 


«Θα έρθει νέος σωφρονιστικός κώδικας και θα αλλάξουν όλα. Θα γίνει πράξη η κοινωνική εργασία», επεσήμανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Νέο σωφρονιστικό κώδικα με εισαγωγή της κοινωνικής εργασίας προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη Βουλή κατά την συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού.

«Θα έρθει νέος σωφρονιστικός κώδικας και θα αλλάξουν όλα. Θα γίνει πράξη η κοινωνική εργασία. Εναλλακτικοί τρόποι επανένταξης που σήμερα περιορίζεται στο καλό μεν αλλά αναχρονιστικό σύστημα των αγροτικών φυλακών» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πέραν αυτών ο κ. Χρυσοχοϊδης σημείωσε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα παρουσιαστεί το νέο επιχειρησιακό δόγμα για την διαχείριση των συναθροίσεων αλλά και η νέα αντεγκληματική πολιτική. Θα ακολουθήσει το νέο σύστημα εκπαίδευσης του προσωπικού της ΕΛΑΣ αλλά και σημαντικές αλλαγές που αφορούν την «πυραμίδα» της επιτελικής δομής της αστυνομίας.

Παράλληλα ανέφερε ότι τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται από τον περασμένο Φεβρουάριο στους δρόμους. Στην αρχή για την αντιμετώπιση της απειλής στον Εβρο και στην συνέχεια για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Πηγή: protothema.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.