Φυλακές Κω: Έκρυψαν ηρωίνη σε παντόφλα αλλά τους τσάκωσαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι


Τρία φιξάκια με ηρωίνη συνολικού βάρους 3,56 γραμμαρίων, επιχείρησαν να περάσουν άγνωστοι δράστες, σε δέμα που έστειλαν σε κρατούμενο αλλοδαπό στις φυλακές της Κω, αλλά οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τα εντόπισαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηρωίνη ήταν τοποθετημένη στο πάτο πλαστικής παντόφλας, την οποία είχαν ανοίξει και είχαν βάλει μέσα σε ξεχωριστές κοιλότητες τα τρία φιξάκια, κλείνοντάς τα στη συνέχεια με αριστοτεχνικό τρόπο.

Παρά το γεγονός σωφρονιστικοί υπάλληλοι το απέτρεψαν, πραγματοποιώντας σχετικό έλεγχο το πρωί της Τετάρτης, κατά την εισαγωγή του δέματος στο Κατάστημα Κράτησης Κω. Το δέμα είχε ως παραλήπτη έναν 32 Ουκρανό που κρατείται στις φυλακές.

Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δέμα που προοριζόταν για κρατούμενο, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 3,56 γραμμάρια ηρωίνης.

Ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας και η τοπική αστυνομική Αρχή, που διενεργεί σχετική προανάκριση, ενώ το περιστατικό αξιολογείται και από πειθαρχικής πλευράς.

Πηγή: www.rodiaki.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.