Φυλακές Αυλώνα: Απονομή διπλωμάτων σε κρατούμενους

 

Απονομή Διπλωμάτων Παρακολούθησης Εργαστηρίου Μηχανολογίας Αυτοκινήτων σε κρατούμενους από τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου πραγματοποιήθηκε στις 29/12/2021 στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη αρμόδιος για την Αντεγκληματική Πολιτική Λευτέρης Οικονόμου, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γεώργιος Πατούλης, η πρώην Εισαγγελέας Αρείου Πάγου Ξένια Δημητρίου, η Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών του Τμήματος Ανηλίκων Σοφία Σισμανίδου, η Πρόεδρος του ΝΠΙΔ "ΕΠΑΝΟΔΟΣ" Καθηγήτρια Χριστίνα Ζαραφωνίτου, η Πρόεδρος του ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς» Βασιλική Μυλωνά, ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ και τέως Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Μαρίνος Σκανδάμης. ο δημοσιογράφος-εκπαιδευτικός Τάκης Πουρναράκης, ο Public Relations Manager της Kosmocar Α.Ε.Νικόλαος Μαρτίνος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος κ. Σπύρος Καρακίτσος, καθώς και εκπρόσωποι των επαγγελμάτων του χώρου της αυτοκίνησης.

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιήθηκε από την "ΕΠΑΝΟΔΟ", ΝΠΙΔ Φορέα εποπτευόμενο από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που έχει την αρμοδιότητα κοινωνικής επανένταξης αποφυλακιζομένων και αποφυλακισμένων. Εντάσσεται στο εγκεκριμένο ευρωπαϊκό Πρόγραμμα « Convicts Upskilling Pathways » ( CUP ) που χρηματοδοτείται από το Erasmus + και αναπτύσσεται σε 4 ευρωπαϊκές χώρες.




Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.