Φυλακές Κορυδαλλού - Ειδικοί σκύλοι αποκάλυψαν μισό κιλό ναρκωτικά

Οι «Ράμπο» των φυλακών με τη βοήθεια των σωφρονιστικών υπαλλήλων αλλά και με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, έχει αποκαλύψει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών κι έχει περιορίσει σημαντικά τις παράνομες δραστηριότητες
Φυλακές Κορυδαλλού - Ειδικοί σκύλοι αποκάλυψαν μισό κιλό ναρκωτικά | tanea.gr


Μεγάλη επιτυχία των διωκτικών αρχών της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής και των σωφρονιστικών υπαλλήλων στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού Ι.


Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες σήμερα, 18 Δεκεμβρίου 2021, σωφρονιστικοί υπάλληλοι, με τη συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου, πραγματοποίησε έρευνα σε κοινόχρηστο χώρο του Καταστήματος Κράτησης, και συγκεκριμένα στο χώρο του Τυπογραφείου.

Η έρευνα αποκάλυψε δύο συσκευασίες με ναρκωτικά. Ητοι, σχεδόν μισό κιλό ινδικής κάνναβης (438,6 γραμμάτια) τα οποία είχαν επιμελώς τοποθετηθεί εντός κλιματιστικού.

Ενημερώθηκε άμεσα ο Εισαγγελέας και η Αστυνομία και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη προανάκριση. Το περιστατικό αξιολογείτε και από πειθαρχικής πλευράς.

Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία 2 χρόνια και με εντολή της γενικής γραμματέως, Σοφίας Νικολάου, έχει συγκροτηθεί ειδικό σώμα ελέγχων μέσα στις φυλακές.

Οι «Ράμπο» των φυλακών με τη βοήθεια των σωφρονιστικών υπαλλήλων αλλά και με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, έχει αποκαλύψει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών κι έχει περιορίσει σημαντικά τις παράνομες δραστηριότητες.

Διενεργούνται 1.000 έλεγχοι το μήνα στις φυλακές και συνολικά σε 2,5 χρόνια έχουν γίνει σχεδόν 30.000 έρευνες.


Πηγη: https://www.tanea.gr


Share on Google Plus
Από το Blogger.