Νεκρός από κορωνοϊό 47χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος στον Βόλο

 


Δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό αν ήταν ανεμβολίαστος - Πρόκειται για τον 4ο θάνατο εργαζομένου στις φυλακές από covid

Ένας 47χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος του Ειδικού Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Κασσαβέτειαςπατέρας τριών ανήλικων παιδιών, άφησε την τελευταία του πνοή χτυπημένος απο τον κορωνοϊό.

Ο σωφρονιστικός, ήταν διασωληνωμένος σε νοσοκομείο Βόλου και πάλευε να κρατηθεί στη ζωή όμως χθες τελικά δεν τα κατάφερε και ξεψύχησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασθενής δεν είχε υποκείμενα νοσήματα ενώ δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό αν ήταν ανεμβολίαστος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ειναι ο 4ος θάνατος εργαζομένου στις φυλακές από covid με τους προηγούμενους να σημειώθηκαν στα καταστήματα της Λάρισας, της Νιγριτας Σερρών και της Κομοτηνής.


«Η τραγική είδηση ενός ακόμη θανάτου από COVID συναδέλφου μας σωφρονιστικού υπαλλήλου που υπηρετούσε στο Αγροτικό Σωφρονιστικό Κατάστημα Ανηλίκων Κασσαβέτειας μας βυθίζει στην θλίψη. Ο Νικος ήταν ένας καλός συνάδελφος, εύορκος και ευσυνείδητος εργαζόμενος που υπηρετούσε στις Αγροτικές Φυλακές Κασσαβέτειας και δραστήριο μέλος του ΔΣ του Πρωτοβάθμιου Σωματείου μας. Μόλις 47 χρόνων, εξαίρετος οικογενειάρχης με 3 ανήλικα παιδιά. Τον αποχαιρετούμε με πόνο και αγάπη.

Η πανδημία χτυπάει πολύπλευρα και αλύπητα όλη την κοινωνία. Μόνο όπλο μας η αλληλεγγύη» τονίζει στο protothema.gr o πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων κ. Σπύρος Καρακίτσος.

Πηγή:  protothema.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.