Κύπρος: Ντου της Αστυνομίας για ναρκωτικά και εκρηκτικά στις Κεντρικές Φυλακές - «Βραχιόλια» σε δεσμοφύλακα!


Δεν έχουν τέλος τα ευτράπελα στον χώρο των Κεντρικών Φυλακών
- Θα σπάσει επιτέλους άραγε το "απόστημα" στις Κεντρικές;
- Mετά το φιάσκο της απόδρασης των 2 εγκλείστων, σήμερα εντοπίστηκαν εκρηκτικά εντός των Φυλακών!
- Πέραν των αρχικών πληροφοριών για εκρηκτικά εντοπίστηκαν ναρκωτικά σε αυτοκίνητο δεσμοφύλακα
- Επιτόπου κλιμάκια του ΤΑΕ και της ΥΚΑΝ
- Δηλώσεις της Δ/ντριας των Κεντρικών Φυλακών, Αννας Αριστοτέλους και του Β. Εκροσώπου Τύπου της Αστυνομίας


Δεν έχουν τέλος τα ευτράπελα στον χώρο των Κεντρικών Φυλακών, καθώς μετά το φιάσκο της απόδρασης των 2 εγκλείστων, εξαιτίας του ότι οι 3 δεσμοφύλακες του κέντρου ελέγχου "κοιμόντουσαν", ενώ κάποιος είχε βάλει στον αθόρυβο τον συναγερμό, σήμερα μέλη του ΤΑΕ έχουν μεταβεί στο χώρο των φυλακών μετά από εντοπισμό εκρηκτικών υλών, που εν τέλει απεδείχθησαν ναρκωτικά!

Συναγερμός σήμανε περί τις 10:00 π.μ. στις Κεντρικές Φυλακές μετά από πληροφορία για εντοπισμό εκρηκτικών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον χώρο των Κεντρικών έχουν σπεύσει μέλη του ΤΑΕ για έρευνες, ωστόσο κατόπιν των ερευνών εντοπίστηκαν σε όχημα δεσμοφύλακα ποσότητα ναρκωτικών και ένα έμφορτο πιστόλι, με αποτέλεσμα να περάσουν χειροπέδες στον σωφρονιστικό υπάλληλο.

Εξάλλου σε δηλώσεις της προς το ΡΙΚ η Δ/ντρια των Κεντρικών Φυλακών, ανέφερε για τον εν λόγω δεσμοφύλακα, ότι κατόπιν αξιολόγησης συγκεκριμένης πληροφορίας, εντοπίστηκε ένα έμφορτο πιστόλι στο αυτοκίνητό του, κάτι το οποίο απαγορεύεται, καθώς οι δεσμοφύλακες έχουν δικαίωμα να φέρουν οπλισμό μόνο στο χώρο των φυλακών καθώς και ποσότητα ναρκωτικών τόσο στο όχημα όσο και πάνω του. Επίσης, η κα Αριστοτέλους ανέφερε πως για την υπόθεση της πλημμελούς εκτέλεσης των καθηκόντων τους οι 3 δεσμοφύλακες για τους οποίους διεξάγεται εις βάρος τους έρευνα για την απόδραση των κρατουμένων, αυτοί συνεχίζουν να τελούν υπό διαθεσιμότητα.

Επίσης, εκ μέρους του Βοηθού Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιου Στυλιανού έγινε αναφορά στο περιστατικό με τον δεσμοφύλακα, αναφέροντας ότι οι αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν στους χώρους των Κεντρικών Φυλακών κατόπιν αξιολόγησης συγκεκριμένων πληροφοριών.

Πηγή: NewsIt
Share on Google Plus
Από το Blogger.