ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΜΕ ...ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ


Μία… πρωτότυπη μέθοδο χρησιμοποίησαν οι τρόφιμοι των φυλακών της Αλαμπάμα, προκειμένου να «πετάξουν» προς την ελευθερία.

Η μαζική απόδραση των 12 κρατουμένων, την περασμένη Κυριακή, έγινε πραγματικότητα χάρη στον εύπιστο νεοπροσληφθέντα φρουρό και με τη βοήθεια φυστικοβούτυρου!

Σύμφωνα με το RT, οι κρατούμενοι επωφελήθηκαν της απειρίας του φρουρού και χρησιμοποίησαν φυστικοβούτυρο αλλάζοντας τους αριθμούς αναγνώρισης της εξωτερικής πόρτας των φυλακών.
Όταν επιχείρησε να οδηγήσει τους κρατούμενους μέσα στα κελιά τους, ο φρουρός που δεν είχε αντιληφθεί την «παγίδα» άνοιξε την λάθος πόρτα, που οδηγούσε στο εξωτερικό των φυλακών.

Μετά το πρώτο «βήμα», οι κρατούμενοι πέταξαν τις πορτοκαλί στολές τους, χρησιμοποίησαν πετσέτες για να πηδήξουν από την περίφραξη και απέδρασαν από τη φυλακή.

«Να αλλάζεις τα νούμερα στις πόρτες χρησιμοποιώντας φυστικοβούτυρο –μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά αυτού του είδους οι άνθρωποι είναι πονηροί σαν αλεπούδες», δήλωσε ο σερίφης James Underwood, στο ABC.

Οι 11 από τους 12 κρατούμενους που κατάφεραν να αποδράσουν, συνελήφθησαν από τις αρχές, μετά από λίγες ώρες. Μόνο ο 24χρονος Bradley Andrew Kilpatrick, παραμένει άφαντος, παρά το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Πηγή:NEWSBOMB
Share on Google Plus
Από το Blogger.