«Εμφύλιο» δείχνει η επιστολή Μαζιώτη-Ρούπα

«Εμφύλιος» στις τάξεις των τρομοκρατικών οργανώσεων προκύπτει μετά την επίθεση και τον ξυλοδαρμό του μέλους του «Επαναστατικού Αγώνα», Νίκου Μαζιώτη


«Εμφύλιος» στις τάξεις των τρομοκρατικών οργανώσεων προκύπτει μετά την επίθεση και τον ξυλοδαρμό του μέλους του «Επαναστατικού Αγώνα», Νίκου Μαζιώτη, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, λίγες ώρες μετά τη διακοπή της απεργίας πείνας που είχε ξεκινήσει.

Το ηγετικό μέλος με επιστολή που υπέγραψε μαζί με την σύζυγό του, Πόλα Ρούπα, κατηγόρησε ως ηθικούς αυτουργούς για την επίθεση ορισμένα μέλη της «Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς». «Οι δειλοί εκ των Πυρήνων, έβαλαν άλλους να χτυπήσουν τον Μαζιώτη και μάλιστα, μετά από απεργία πείνας. Στον πόλεμο εναντίον του Επαναστατικού Αγώνα, την σκυτάλη πήρε από το κράτος μια δράκα δειλών εγκληματιών κρατουμένων που αυτοαποκαλούνται πολιτικοί κρατούμενοι, και που μόνο αυτό δεν είναι», ανέφεραν χαρακτηριστικά στο κείμενό τους.

«Να μας απαντήσουν οι υπεύθυνοι των φυλακών για το ποιος ευθύνεται για την κατάσταση στις φυλακές, πρέπει να απαντήσουν τόσο οι πολιτικοί προϊστάμενοι, όσο και αυτοί των φυλακών», δήλωσε στον «Ε.Τ.» ο συνήγορος υπεράσπισης του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα, Μαριζάνα Κίκιρη.

Σημειωτέον δε ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει διατάξει ήδη πειθαρχική έρευνα για να εντοπιστούν είτε τα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στο συμβάν είτε οι παραλείψεις από την πλευρά των αρμοδίων οργάνων.

Πηγή: http://www.thetoc.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.