ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΩΞΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ


Σε μια άνευ προηγουμένου πειθαρχική δίωξη προχώρησε το Υπουργείο Δικαιοσύνης κατά σωφρονιστικού υπαλλήλου και συνδικαλιστή των φυλακών Βόλου όταν με δήλωση του σε δημοσιογράφους χαρακτήρισε εριστικό και με κακή συμπεριφορά κατά την διάρκεια της κράτησης του τον δολοφόνο-βιαστή Αφγανό που σκότωσε και βίασε 19άχρονη φοιτήτρια στη Γερμανία και αποπειράθηκε να σκοτώσει Ελληνίδα φοιτήτρια στη Κέρκυρα πετώντας τη σε γκρεμό.

Με ενεργοποίηση ενός άρθρου του πειθαρχικού κώδικα περί ...εχεμύθειας το Υπουργείο Δικαιοσύνης επιβεβαιώνει τη λαϊκή ρήση "ακριβοί στα πίτουρα,φθηνοί στο αλεύρι" προφανώς για να "προλάβει" άλλες διαρροές για τα όσα τραγελαφικά και επικίνδυνα κυρίως συμβαίνουν στις Ελληνικές φυλακές.

Για ομερτά για την κατάσταση στις φυλακές και στοχοποίηση όσων μιλάνε κάνει λόγο η Ομοσπονδία των σωφρονιστικών και προετοιμάζονται για κινητοποιήσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι η περίπτωση του νεαρού Αφγανού είχε απασχολήσει και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης γιατί είχε αποφυλακιστεί με τις ευεργετικές διατάξεις του Νόμου Παρασκευόπουλου.

Πηγή:Φυλακές.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.