Μαχαίρωσαν τον Μαζιώτη μέσα στο κελί του στην Φυλακή Κορυδαλλού


Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε χθες το βράδυ ο Νίκος Μαζιώτης στην Ε' πτέρυγα της Δικαστικής Φυλακής Κορυδαλλού, ο οποίος μεταφέρθηκε πρόσφατα εκεί από το παράρτημα των φυλακών. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα indimedia σε χθεσινοβραδινή ανάρτηση αναφέρεται: Αυτή τη στιγμή ο Νίκος Μαζιώτης βρίσκεται χτυπημένος στο νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού. Εκεί κρατείται ακόμα και η Ρούπα καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει εξιτήριο μετά την απεργία πείνας.

Ο Μαζιώτης παρ' ότι ήταν μετά από απεργία πείνας αντιστάθηκε καθώς η πολυάριθμη συμμορία μπούκαρε στο κελί του και τον χτύπησε στο κεφάλι και στα πλευρά (ράγισμα). Δέχθηκε επίσης μαχαιριά στην κοιλιά (επιπόλαιο τραύμα). Η κατάστασή του είναι ελεγχόμενη, μη σοβαρή.

Οι συντάκτες της ανάρτησης υποστηρίζουν ότι πρώην "σύντροφοι" του Μαζιώτη στον ΕΛΑ έδωσαν την εντολή για την επίθεση εναντίον του.

Η επίθεση πάντως -όπως αναφέρει η ιστοσελίδα- δεν ολοκληρώθηκε γιατί παρενέβησαν Κούρδοι και Τούρκοι κρατούμενοι. Μάλιστα αμέσως ενημέρωσαν και τον αλληλέγγυο κόσμο εκτός των τειχών της φυλακής σχετικά με την επίθεση.

Πηγή: www.documentonews.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.