Συντόνιζε από τη φυλακή επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικώνΈγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα είναι ο 61χρονος «εγκέφαλος» της εισαγωγής μεγάλης ποσότητας ηρωίνης από τη Βουλγαρία και την μεταφορά της στην Κρήτη, κρυμμένη στο μπροστινό προφυλακτήρα ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου που έφτασε στα Χανιά με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά. 

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου είχαν στήσει ενέδρα στο λιμάνι και μόλις αποβιβάστηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 37χρονος Έλληνας και ένας 27χρονος Βούλγαρος, το ακινητοποίησαν και βρήκαν στην κατοχή τους μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, 265 ευρώ και τρία κινητά. 
Στη συνέχεια ανακάλυψαν κρυμμένες στην εσωτερική πλευρά του προφυλακτήρα τρεις συσκευασίες με 755 γραμμάρια ηρωίνης. 

Το όχημα κατασχέθηκε, οι δυο δράστες συνελήφθησαν και στην κατοικία του 37χρονου βρέθηκαν δυο ζυγαριές ακριβείας και πλήθος αποκόμματα ταχυδρομικών επιταγών που ερευνάται αν είχαν να κάνουν με συναλλαγές για ναρκωτικά.

Σε βάρος των συλληφθέντων που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και του 61χρονου εντολέα τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Πηγή: http://www.usay.gr/
Share on Google Plus
Από το Blogger.