Ποδοσφαιρική επίσκεψη αγάπης στις φυλακές Κορυδαλλού (pics)

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής για ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι διαφορετικό από τα άλλα.


Με το χαμόγελο στα χείλη και με τα χέρια γεμάτα δώρα οι βετεράνοι άσοι της Προοδευτικής βρέθηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού για έναν ξεχωριστό ποδοσφαιρικό αγώνα με την ομάδων των κρατουμένων.

Το τελικό σκορ ήταν 9-6 υπέρ της ομάδας των κρατουμένων. Η αναμέτρηση αυτή έγινε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 90 χρόνια από την ίδρυση της Προοδευτικής και αποτελεί μέρος των κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων που διοργανώνουν η διοίκηση του σωματείου, οι παλαίμαχοι παίκτες και οι οπαδοί της ομάδας, με την συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας.

Τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής υποδέχτηκαν ο διευθυντής των Φυλακών Κορυδαλλού κ. Χριστόφορος Γιαννακόπουλος και ο αρχιφύλακας κ. Νίκος Πετρόπουλος οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για την συνεργασία, την κοινωνική τους ευαισθησία και τα αισθήματα αλληλεγγύης προς τους κρατουμένους. Οι παλαίμαχοι προγραμματίζουν κι άλλες εκδηλώσεις εντός των φυλακών Κορυδαλλού με θέμα το «καλό» ποδόσφαιρο την κοινωνική και πολιτιστική του διάσταση.

Μετά το τέλος του αγώνα οι παλαίμαχοι πρόσφεραν στους κρατούμενους αναμνηστικά δώρα: μπάλες, φανέλες και ημερολόγια, για τα 90 χρόνια της Προοδευτικής. Από μέρους τους οι βετεράνοι άσοι της Προοδευτικής έσπευσαν να ευχαριστήσουν τους αρμόδιους αλλά και την ομάδα των κρατούμενων για την υποδοχή και το παιχνίδι.

- Οι φωτογραφίες είναι του Χρήστου Ζουλιάτη.











Πηγή: http://www.gazzetta.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.