«Αδειάζει» τη Ράϊκου ο Κοντονής


«Αδειάζει» την κ. Ράϊκου ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής ο οποίος με δήλωσή του θεωρεί ότι η επιστολή παραίτησης της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς προκαλεί εύλογα ερωτηματικά. Επιπλέον χαρακτηρίζει «ασύνδετους» τους ισχυρισμούς της οι οποίοι δείχνουν, σύμφωνα με τον υπουργό, «εκνευρισμό και σπασμωδικότητα». 

Αναλυτικά ο κ. Κοντονής δήλωσε τα εξής:

«Εύλογα ερωτηματικά προκαλεί η υποβολή παραίτησης της Εισαγγελέως κυρίας Ράϊκου, δύο μήνες πριν τη λήξη της θητείας της, με αφορμή δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας. Η υποβολή παραίτησης διανθιζόμενη με ασύνδετους ισχυρισμούς που στοιχειοθετούν εκνευρισμό και σπασμωδικότητα, υπεβλήθη τη στιγμή που είχα τονίσει προς την κα Εισαγγελέα την απόλυτη στήριξη για τη διερεύνηση και αποκάλυψη του σκανδάλου Novartis και των εμπλεκομένων σ’ αυτό. 

Στήριξη που από την πρώτη στιγμή της είχε παρασχεθεί εμπράκτως. Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει τον πολιτικό αγώνα για να σπάσει οριστικά ο φαύλος κύκλος της διαφθοράς και της διαπλοκής και θα συνεχίσει να εμπιστεύεται τους εισαγγελικούς λειτουργούς για τη διαλεύκανση των κρίσιμων αυτών υποθέσεων, ως των μόνων αρμοδίων να τις διεκπεραιώσουν».

Πηγή: http://www.zougla.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.