Ετοίμαζαν απόδραση στις φυλακές Τρικάλων
Σύμφωνα με πληροφορίες, κρυμμένος σε αθέατο σημείο στο προαύλιο της Β΄ Πτέρυγας βρέθηκε ένας αυτοσχέδιος γάντζος, τον οποίο εκτιμάται ότι σκόπευε να χρησιμοποιήσει ένας κρατούμενος για να σκαρφαλώσει στην περίφραξη των φυλακών


Ίσως και να ματαίωσε απόπειρα απόδρασης η αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Τρικάλων στους κοινόχρηστους χώρους του πολύπαθους σωφρονιστικού καταστήματος και στα κελιά κρατουμένων!

Σύμφωνα με πληροφορίες, κρυμμένος σε αθέατο σημείο στο προαύλιο της Β΄ Πτέρυγας βρέθηκε ένας αυτοσχέδιος γάντζος, τον οποίο εκτιμάται ότι σκόπευε να χρησιμοποιήσει ένας κρατούμενος για να σκαρφαλώσει στην περίφραξη των φυλακών! Οι υποψίες έπεσαν σε έναν αλλοδαπό κρατούμενο στο κελί του οποίου έγινε έρευνα και βρέθηκε ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι.

Τα αντικείμενα κατασχέθηκαν και ο αλλοδαπός παρελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι τον προσήγαν στην εισαγγελέα Τρικάλων με την κατηγορία της παράνομης κατοχής οπλισμού σε χώρο κράτησης. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, για να διαπιστωθεί αν είχε την βοήθεια και άλλων κρατουμένων, αλλά και τι ακριβώς σκόπευε να κάνει με τα ευρήματα.

Πηγή: http://www.protothema.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.