Οι Πυρήνες της Φωτιάς πίσω από τη «βόμβα Αδωνι» στον Σόιμπλε

H Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς ανέλαβε την ευθύνη για την αποστολή του πακέτου-βόμβα
με την «υπογραφή Γεωργιάδη» στον Σόιμπλε.


H Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς ανέλαβε με προκήρυξη σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου την ευθύνη για την αποστολή του πακέτου-βόμβα με την «υπογραφή Γεωργιάδη» στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Στην προκήρυξη γίνεται αναφορά στο σχέδιο Νέμεσις πράξη ΙΙ. 
Ολόκληρη η προκήρυξη 

Με τη δημιουργία ενός διεθνούς συνωμοτικού δικτύου πυρήνων της F.A.I. και της Σ.Π.Φ. σε δεκάδες χώρες που πραγματοποίησαν και συνεχίζουν να πραγματοποιούν αντάρτικες επιθέσεις. Με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και πείσμα για να πλήξουμε δομές αλλά και πρόσωπα του συστήματος εξουσίας. Πάντα ενάντια στην κοινωνική απάθεια. Πάντα ενάντια στους δυνάστες της ζωής μας. Ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η Σ.Π.Φ. είναι μια ιδέα και ότι η Iδέα δεν μπορεί να φυλακιστεί γιατί είναι σαν τη Λερναία Ύδρα. Για κάθε σύντροφο στη φυλακή, νέοι σύντροφοι είναι έτοιμοι να πάρουν τη θέση του και να συνεχίσουν στο μονοπάτι της επίθεσης.

ΣΧΕΔΙΟ ΝΕΜΕΣΙΣ [ΠΡΑΞΙΣ 2]

9 χρόνια μετά από την πρώτη εμφάνιση της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς τον Γενάρη του 2008.

Μετά από περισσότερες από 300 επιθέσεις σε στόχους της κυριαρχίας που είχαν σαν αποτέλεσμα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε καταστροφές και τη μεταφορά του φόβου στο στρατόπεδο της εξουσίας.

Μετά από περισσότερες από 60 συλλήψεις συντρόφων και άλλων ατόμων, όλα αυτά τα χρόνια, που έχουν κατηγορηθεί σαν μέλη μας και χιλιάδες χρόνια φυλακής που τους έχουν επιβληθεί.

Μετά από τόσες φορές που υπουργοί και αρχηγοί της αστυνομίας δήλωναν στα media ότι έχουν καταφέρει να μας «εξαρθρώσουν» και ότι «η Σ.Π.Φ. τελείωσε».

Μετά από την ένταξη της Σ.Π.Φ. στις λίστες με τις “τρομοκρατικές” οργανώσεις του State Department στην Αμερική και της Europol στην ΕΕ.

...συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά.

Με τη δημιουργία ενός διεθνούς συνωμοτικού δικτύου πυρήνων της F.A.I. και της Σ.Π.Φ. σε δεκάδες χώρες που πραγματοποίησαν και συνεχίζουν να πραγματοποιούν αντάρτικες επιθέσεις.

Mε ακόμα μεγαλύτερο πάθος και πείσμα για να πλήξουμε δομές αλλά και πρόσωπα του συστήματος εξουσίας.

Πάντα ενάντια στην κοινωνική απάθεια.

Πάντα ενάντια στους δυνάστες της ζωής μας.

Ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η Σ.Π.Φ. είναι μια ιδέα και ότι η Iδέα δεν μπορεί να φυλακιστεί γιατί είναι σαν τη Λερναία Ύδρα. Για κάθε σύντροφο στη φυλακή, νέοι σύντροφοι είναι έτοιμοι να πάρουν τη θέση του και να συνεχίσουν στο μονοπάτι της επίθεσης.

Έχουμε ακόμα την οργή...

Αναλαμβάνουμε την αποστολή παγιδευμένου δέματος στον Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας στα πλαίσια της εκστρατείας της 2ης πράξης του Σχεδίου Νέμεσις.

Θα ακολουθήσει η προκήρυξη το επόμενο διάστημα.

Συντροφικούς χαιρετισμούς στις ομάδες άμεσης δράσης της F.A.I. στη Χιλή και στην Ελλάδα για τη συμβολή τους στο Σχέδιο Νέμεσις.

Εξεγερτικούς χαιρετισμούς στους συντρόφους της F.A.I. στην Ιταλία και στα αιχμάλωτα μέλη της Σ.Π.Φ. στην Ελλάδα που συνεχίζουν αμετανόητοι...

Εμπρός για τη Μαύρη Διεθνή των αναρχικών της πράξης.

Τίποτα δεν τελείωσε

Όλα συνεχίζονται

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς/F.A.I.
Τι ανέφερε νωρίτερα το ρεπορτάζ του TheTOC

Δυναμικό «παρών»… εντυπωσιασμού της νεοτρομοκρατίας με ενέργεια διεθνούς απήχησης βλέπουν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. πίσω από την αποστολή παγιδευμένου δέματος στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών με παραλήπτη τον ίδιο τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και αναμένουν προκήρυξη ανάληψης της ευθύνης. Την ίδια ώρα εγείρονται ερωτηματικά για το πώς το παγιδευμένο δέμα πέρασε από τις διαδικασίες ελέγχου των ΕΛ.ΤΑ. και του αεροδρομίου, χωρίς να εντοπιστεί το εκρηκτικό του περιεχόμενο. Στο μεταξύ τα στελέχη του αντιτρομοκρατικού επιτελείου βρίσκονται σε συναγερμό υπό τον φόβο μαζικής αποστολής τρομοδεμάτων με αποδέκτες και άλλους υψηλούς αξιωματούχους χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ αναμένεται να δοθούν και σχετικές εντολές για μέτρα ασφαλείας σε πρεσβείες και νευραλγικούς στόχους.

Παράλληλα έχουν ζητήσει ενημέρωση και ανταλλαγή δεδομένων με τις γερμανικές αρχές αναφορικά με την συνδεσμολογία του εκρηκτικού μηχανισμού για να την συγκρίνουν με άλλες που είχε στείλει μαζικά η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς το 2010. Σε μία πρώτη ενημέρωση η εκρηκτική ύλη που εμπεριείχε ο τρομοφάκελος ήταν πυρίτιδα πυροτεχνημάτων, που παραπέμπει στη δράση της συγκεκριμένης τρομοκρατικής οργάνωσης ενώ φέρεται ο μηχανισμός να ήταν μέσα σε ένα βιβλίο. 

Ως αποστολέας φερόταν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνης Γεωργιάδης, ενώ ως διεύθυνση αποστολής αναγραφόταν η διεύθυνση του πολιτικού του γραφείου στην οδό Ακαδημίας 84 στο κέντρο της Αθήνας. Η σφραγίδα που έφερε το τρομοπακέτο είναι από υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην Αθήνα., ενώ στην εξωτερική πλευρά του δέματος αναγραφόταν: «Γεωργιάδης Σπυρίδων Άδωνης, Νέα Δημοκρατία, Ακαδημίας 84, ΤΚ: 10678, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα».

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε χθες το βράδυ:

«Δυστυχώς είναι αλήθεια και καθόλου αστείο πλέον. Η στοχοποίησή μου από τρομοκράτες είναι συνεχής». Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ίσως δεν είναι τυχαίο ότι λίγες ώρες πριν εντοπιστεί το τρομοπακέτο στο Βερολίνο σημειώθηκε έκρηξη στο βιβλιοπωλείο του κ. Γεωργιάδη στην Κηφισιά. Δε μπορεί να αποκλειστεί δηλαδή να πρόκειται για συντονισμένες ενέργειες.

Στην Αντιτρομοκρατική ξύπνησαν μνήμες από το Νοέμβριο του 2010 όταν η «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» απέστειλε συνολικά 14 παγιδευμένα δέματα σε πρεσβείες στην Ελλάδα αλλά και σε στόχους του εξωτερικού, ανάμεσά τους η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ με φερόμενο αποστολέα το «Ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών», ο τότε πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί και ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Στην περίπτωση του ιταλού πρωθυπουργού το αεροσκάφος είχε κάνει αναγκαστική προσγείωση στην Μπολόνια για να εξουδετερωθεί το εκρηκτικό πακέτο. Αντίστοιχα πακέτα είχαν αποδέκτες τη Eurojust, τα κεντρικά της Europol, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και οκτώ πρεσβείες ξένων χωρών στην Αθήνα.

Μάλιστα, ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Τόμας Ντε Μεζιέρ, είχε κάνει τότε συγκεκριμένη αναφορά στην Ελλάδα και την τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», η οποία και περίπου τρεις εβδομάδες αργότερα ανέλαβε την ευθύνη για τα εν λόγω δέματα.

Η Αστυνομία είχε συλλάβει δύο μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς» που βρίσκονταν πίσω από την αποστολή των πακέτων. Φαίνεται, ωστόσο, ότι το φαινόμενο δεν ξεριζώθηκε. Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι η εντολή για την αποστολή του τρομοπακέτου στο Βερολίνο να δόθηκε μέσα από τη φυλακή και να εκτελέστηκε από νέα άτομα που στρατολογήθηκαν λόγω της λειψανδρίας των τρομοκρατικών οργανώσεων από τις συλλήψεις των τελευταίων ετών.

Το τρομοπακέτο εντοπίστηκε χθες στις 10:00 το πρωί στο Βερολίνο και κινητοποίησε τη γερμανική Αντιτρομοκρατική και τους πυροτεχνουργούς που το εξουδετέρωσαν. Οι συνεργάτες του υπουργού Οικονομικών αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα γραφεία τους για πολλές ώρες, ενώ στη συνέχεια οι γερμανικές Αρχές ενημέρωσαν τις ελληνικές για τον Έλληνα αποστολέα.

Πηγή: http://www.thetoc.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.