Στοιχεία για τις αποφυλακίσεις με το νόμο Παρασκευόπουλου ζητά η Νέα Δημοκρατία


Στοιχεία για τον αριθμό των αλλοδαπών κακοποιών που αποφυλακίστηκαν με το νόμο Παρασκευόπουλου (ν. 4322/2015) και πόσοι από αυτούς έχουν απελαθεί, ζητούν από τους υπουργούς Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, 32 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με ερώτηση την οποία κατέθεσαν στη Βουλή.

Οι ερωτώντες βουλευτές, με επικεφαλής τον βουλευτή Επικρατείας, Δ. Σταμάτη, ζητούν επίσης από τους συναρμόδιους υπουργούς να αιτιολογήσουν γιατί δεν έχει προχωρήσει η άμεση απέλαση όσων αλλοδαπών παραμένουν ακόμη στη χώρα μας, αν και αποφυλακίστηκαν.

Οι 32 βουλευτές της ΝΔ, επικαλούνται δημοσιογραφικές πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, από τη δημοσίευση του ν. 4322/2015, έχουν αποφυλακιστεί 150 «σκληροί αλλοδαποί κακοποιοί», πολλοί εκ των οποίων συνεχίζουν την κακοποιό δράση τους, με πρόσφατο το παράδειγμα της χθεσινής απόπειρας ένοπλης ληστείας στο Παλαιό Φάληρο.

Μεταξύ των υπολοίπων εκφράζουν απορία, για το ότι οι κακοποιοί αυτοί, μετά την αποφυλάκισή τους δεν έχουν απελαθεί αμέσως και παραμένουν στη χώρα μας, με αυταπόδεικτες τις συνέπειες παραμονής τους «τόσο για την δημόσια τάξη όσο και για την επιβάρυνση του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας».

Πηγή:Ζούγκλα gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.