Ένταση στις φυλακές Νιγρίτας - Τραυματίστηκε σωφρονιστικός υπάλληλος


Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα περιστατικό που εκτυλίχθηκε γύρω στη 01.00 τα ξημερώματα στο Σωφρονιστικό Κατάστημα της Νιγρίτας. Σύμφωνα με αυτές, ένας σωφρονιστικός υπάλληλος φέρεται να κατάληξε στο Νοσοκομείο των Σερρών με κάκωση στο αριστερό ημιθωράκιο, μετά από ένταση που επικράτησε στις Φυλακές.

Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, ο σωφρονιστικός υπάλληλος φέρεται να πήγε να ελέγξει ένα αίτημα που υπήρχε από πλευράς κρατουμένου. Τότε, φέρεται να δέχθηκε ρίψη αντικειμένων από πλευράς άλλων κρατουμένων, ενώ όταν επιχείρησε να φύγει, φέρεται να του επιτέθηκε ένας εξ αυτών με ένα σκουπόξυλο και να τον τραυμάτισε. Με αυτοκίνητο των Φυλακών της Νιγρίτας ο σωφρονιστικός υπάλληλος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Νιγρίτας και από εκεί με ασθενοφόρο διεκομίσθη στο Νοσοκομείο των Σερρών, όπου και νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική.

Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό επίθεσης κατά σωφρονιστικού υπαλλήλου από τα πολλά που έχουν σημειωθεί στο Σωφρονιστικό Κατάστημα της Νιγρίτας και τα οποία έχει κατά καιρούς καταγγείλει η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος, ζητώντας από την πολιτεία να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες.

Πηγή: www.serreslife.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.