Διοργάνωσαν strip show σε φυλακές υψίστης ασφαλείας


Σάλος έχει προκληθεί στη Νότια Αφρική μετά την ανάρτηση φωτογραφιών στο διαδίκτυο, οι οποίες δείχνουν κρατούμενους σε φυλακή της χώρας να απολαμβάνουν strip show.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε φυλακή του Γιοχάνεσμπουργκ, που είναι γνωστή ως Sun City και στην οποία είναι έγκλειστοι μερικοί από τους επικίνδυνους βιαστές και δολοφόνους.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο από τον χρήστη του facebook Charles Martin στο γκρουπ Durban Crime N All και δείχνουν τρεις "ελαφρώς" ντυμένες γυναίκες με μπότες ως το γόνατο να χορεύουν και να αγκαλιάζουν κρατούμενους. Όπως είπε ο Martin στο Russia Today, έλαβε τις εικόνες σε ιδιωτικό μήνυμα.

Το περιστατικό επιβεβαίωσαν οι αρχές της Ν. Αφρικής κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν την Δευτέρα.

Το strip show πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενός προγράμματος που αποσκοπεί στην αποκατάσταση των κρατουμένων, ωστόσο οι υπάλληλοι του σωφρονιστικού ιδρύματος εξεπλάγησαν όταν οι γυναίκες εμφανίστηκαν με την προαναφερόμενη ενδυμασία.


"Δεν ήταν σχεδιασμένο να μπουν stripers στις εγκαταστάσεις. Ήταν απαράδεκτο και δεν το ανεχόμαστε. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι με βάση την ενημέρωση που έχουμε, δεν ξοδεύτηκαν χρήματα των φορολογουμένων γι' αυτή την "ψυχαγωγική" εκδήλωση", δήλωσε ο επίτροπος των Εθνικών Σωφρονιστικών Υπηρεσιών.

Επεσήμανε, επίσης, ότι 13 υπάλληλοι της εν λόγω φυλακής τέθηκαν σε αργία.

ΠΗΓΗ: RT, news247.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.