Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: εντολή από τον Κορυδαλλό με αμοιβή 3.000 ΕΥΡΩ


- Τρείς κρατούμενοι στον Κορυδαλλό έδωσαν την εντολή για την δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου - Πως έφτασε η αστυνομία στα ίχνη των δραστών - Αυτή την ώρα οι ανακοινώσεις - Ομολόγησε ο 32χρονος που συνελήφθη σε καταυλισμό Ρομά στην Πάτρα

Τους τρείς ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου κατονόμασε στους αστυνομικούς, ο 32χρονος που τράβηξε την σκανδάλη, σκοτώνοντας τον δικηγόρο. 

Σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής η αστυνομία, οι τρείς είναι όλοι κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού και η αμοιβή που έταξαν στον 32χρονο και σε άλλο ένα άτομο που αναζητείται ήταν 3.000 ευρώ. 


O εκτελεστήw του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είανι δραπέτης φυλακών. 

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει το Newsit.gr το περασμένο Σάββατο (28.10.2017), ο εκτελεστής ήταν ανάμεσα στους τέσσερις προσαχθέντες που κρατήθηκαν και εξετάστηκαν στα γραφεία της Ασφάλειας. 

Ο Αλβανός κακοποιός, μετά την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, είχε βρει καταφύγιο στην Εγλυκάδα Πατρών σε καταυλισμό Ρομά. 

Από τους τέσσερις προσαχθέντες προέκυψαν σημαντικά στοιχεία, καθώς αποκάλυψαν στους αστυνομικούς ένα σπίτι με όπλα στην Καλλιθέα, όπου διέμενε ο Αλβανός εκτελεστής. Επιπλέον, αποκάλυψαν και ένα σοβαρό επεισόδιο με ένοπλη συμπλοκή που είχε σημειωθεί στην ίδια περιοχή για τα μάτια μιας γυναίκας. Η έρευνα στο διαμέρισμα αποκάλυψε και το όπλο της δολοφονίας. 

Πηγή: www.newsit.gr 
Share on Google Plus
Από το Blogger.