Εκκληση για τον μικρό Δημήτρη από την Κρήτη που έχει την ανάγκη όλων μας



Τη βοήθεια όλων έχει ανάγκη ο 5χρονος Δημητράκης από τα Χανιά ο οποίος πάσχει από σπάνια ασθένεια. Η μητέρα του, Ιωάννα Ροζάκη, απευθύνει έκκληση για βοήθεια καθώς το κόστος μεταφοράς και νοσηλείας του μικρού σε νοσοκομείο της Ευρώπης, είναι ιδιαίτερα μεγάλο.

Tι αναφέρει η μητέρα του μικρού Δημήτρη καθώς και τα στοιχεία τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βοηθήσετε την οικογένεια. 



Χαρακτηριστικά η μητέρα γράφεια τα εξής:



Ο Δημητράκης είναι 5 ετών σήμερα. Είναι δίδυμος μονοζυγωτικος και γεννήθηκε 2 κιλά 33 εβδομαδων. Μολις γεννήθηκε αμέσως διασωληνωθηκε και έκανε εγχείρηση ολική διαφραγματοκήλη. Σε ηλικία 8 μηνών άρχισε τις αιματεμέσεις, που άλλοτε γύριζει όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας με ασθενοφόρα και c130, σε κομματώδη κατάσταση, μεταγγιζεται και τρώει παρεντερικά και άλλοτε έπειτα από 15ωρες συντηρητικά το ξεπερνά. Είναι το πρώτο περιστατικό σε όλη την Ελλάδα. Διάγνωση δεν υπάρχει παρόλο που η ζωή του βρίσκεται σε ΚΙΝΔΥΝΟ σε κάθε περιστατικό αιματέμεσης. Ο Δημήτρης χρειάζεται εξειδικευμενο ερευνητικό νοσοκομείο και εξειδικευμένη ομάδα ιατρών, ώστε να γίνει η διάγνωση. Επείγει να μεταφερθεί στο μεγαλύτερο παιδονοσοκομείο της Ευρώπης. Παρακαλούμε από τα βάθη της καρδιάς μας οποίος μπορεί ας μας βοηθήσει, ώστε ο Δημήτρακης να κάνει το ταξίδι της ελπίδας.Το κόστος ξεπερνά τις δυνατότητες μας, μιας που ανέρχεται στις 100.000 ευρώ. 


Αρ. Λογαριασμού Τράπεζα Πειραιώς 5765048515244 και

IBAN GR 94 0172 7650 0057 6504 8515 244

Δικαιούχος η Μαμά του Δημήτρακη, Ροζακη Ιωάννα.


Πηγή:iefimerida.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.