Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου


Σε νοσοκομείο της Λάρισας μεταφέρθηκε εσπευσμένα νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου, όπως αναφέρεται σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Ο Γιαγτζόγλου κάνει απεργία πείνας και δίψας για τη μεταφορά του στις φυλακές Λάρισας. 

Την ίδια στιγμή ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου, εκφράζουν την αλληλεγγύη τους ζητώντας την επιστροφή του στις φυλακές Κορυδαλλού. Ωστόσο τα επεισόδια που προκάλεσαν, με τελευταίο τις καταστροφές καταστημάτων στην Ερμού το βράδυ της Τρίτης, έχουν ξεσηκώσει αντιδράσεις. 

Ο Γιαγτζόγλου κρατείται στις φυλακές της Λάρισας, κατηγορούμενος για επίθεση με εκρηκτικά στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. 
Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Πριν λίγη ώρα ο σύντροφος υπέστη σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο μέσα στο κελί του καθώς προσπάθησε να σηκωθεί. Είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένος από την πολυήμερη απεργία πείνας και δίψας .Εχει αστάθεια όταν περπατάει και μόνιμη ζαλάδα που τον δυσκολεύει να μείνει όρθιος έστω και για λιγο. Επειδή τέτοια ώρα δεν υπάρχει γιατρός στις φυλακές Λάρισας κρίθηκε απαραίτητη η έκτακτη διακομιδή του σε εξωτερικό νοσοκομείο για εξετάσεις. Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση. Δεν ξέρουμε ακόμα που μεταφέρθηκε».

Πηγή: www.in.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.