ΟΣΥΕ: Κατάπτυστη απόπειρα απάντησης του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ


Ηχηρή απάντηση στην ανακοίνωση του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΣΥΕ) με αφορμή τον τραγικό θάνατο νεαρού κρατουμένου, αλλά και τις αυτοκτονίες κρατουμένων στις Φυλακές. 

Η Ομοσπονδία χαρακτήρισε την ανακοίνωση ως κατάπτυστη απόπειρα απάντησης και αναφέρεται σε ιδεοληψίες και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: Απέδειξαν όμως και κάτι ακόμα, ότι είναι επικίνδυνοι ακόμα και ως συνήγοροι κάποιων συντρόφων τους... 

Τέλος, η ΟΣΥΕ παραθέτει επεξεργασμένη, γεμάτη νόημα κατοχική ανακοίνωση από την Εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ...

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

Διαβάσαμε με προσοχή την κατάπτυστη απόπειρα απάντησης του Τομέα Δικαιωμάτων και Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ με δελτίο τύπου του, με το οποίο αναφέρονται στο από 9/2/2018 δελτίο τύπου της Ομοσπονδίας μας, στο οποίο αναφερόμασταν στην κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές της Χώρας και τον θάνατο νεαρού κρατουμένου από απόστημα στο δόντι. Δυστυχώς επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά τις ιδεοληψίες τους και τον εαυτό τους (προφανώς και δεν ισχύει για όλους). Απέδειξαν όμως και κάτι ακόμα, ότι είναι επικίνδυνοι ακόμα και ως συνήγοροι κάποιων συντρόφων τους. 

Στο άμεσο χρονικό διάστημα θα επανέλθουμε με πιο εκτενής αναφορές μας. Τώρα αντί απαντήσεως και όντως στο κλίμα της αποκριάς παραθέτουμε την ανακοίνωση του στρατιωτικού διοικητή της κατοχικής κυβέρνησης που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Καθημερινή στις 30/4/1944, εμφανώς επεξεργασμένη από εμάς. 

Υ.Γ. : Για όσους σπεύσουν να μιλήσουν για ιεροσυλία, ύβρι ή οτιδήποτε άλλο σχετικό για τους αγωνιστές της εποχής, λέμε εξαρχής ότι αναφερόμαστε στον τρόπο αντίδρασης που όπως τότε έτσι και τώρα είναι ο ίδιος και σε καμία περίπτωση δεν αναφερόμαστε ούτε κατ’ αναλογία σε αυτό καθαυτό το ιστορικό γεγονός. 

ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑ σύντροφοι!

Πηγή: www.osye.org.gr 

Share on Google Plus
Από το Blogger.