«Συναγερμός» και στο Παλαιό Φάληρο – Αναρχικοί προσπάθησαν να κάνουν «ντου» στο σπίτι του Ευτύχη Φυτράκη


- Άλλη μια έφοδος αναρχικών μέσα σε λίγες ημέρες - Προσπάθησαν να κάνουν "ντου" στο σπίτι του Γ.Γ αντεγκληματικής πολιτικής - Τους... πήραν στο κυνήγι οι αστυνομικοί - Προχώρησαν σε 15 προσαγωγές - Η δήλωση του Ε. Φυτράκη λίγη ώρα πριν - Τι απαντούν οι δικηγόροι του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου 

«Έφοδο» προσπάθησαν να πραγματοποίησουν στο σπίτι του Γενικού Γραμματέα αντεγκληματικής πολιτικής Ευτύχη Φυτράκη στο Παλαιό Φάληρο αναρχικοί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ομάδα αναρχικών προσπάθησε να κάνει «παρέμβαση» στο σπίτι του Γενικού Γραμματέα αντιεγκληματικής πολιτικής Ευτύχη Φυτράκη. 

Ωστόσο οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο τους αντιλήφθηκαν, και ξεκίνησαν να τους καταδιώκουν. Συνολικά έγιναν 15 προσαγωγές. 
Άλλη μια «έφοδος» για τον Ντίνο Γιαγτζόγλου

Με ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα indymedia, οι αναρχικοί σημειώνουν πως η κίνηση αυτή πραγματοποιήθηκε για τον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου, που με απεργία πείνας και δίψας ζητά να μεταφερθεί ξανά στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Παρέμβαση πραγματοποιήθηκε πριν λίγα λεπτά έξω από το σπίτι του Φυτράκη σε ένδειξη αλληλεγγύης στο σύντροφο απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου. 

Οι σύντροφοι/ισσες αυτή τη στιγμή είναι περικυκλωμένοι από μπάτσους και θα προσαχθούν στη ΓΑΔΑ. 

Οι υπεύθυνοι για την ζωή του συντρόφου έχουν ονόματα και διευθύνσεις. 

ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ 

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ 

ΝΤΙΝΟ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!» 

Υπενθυμίζεται πως οι αναρχικοί έχουν προειδοποιήσει ότι θα «χύσουν αίμα» εάν πεθάνει ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου 
Η δήλωση Φυτράκη – Κατέστησε υπεύθυνους τους δικηγόρους του Γιαγτζόγλου – Τι του απάντησαν

Νωρίτερα, οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του Κ. Γιαγτζόγλου, είχαν τονίσει πως «η ευθύνη για την πορεία της υγείας του εντολέα μας βαρύνει τον ΓΓ αντεγκληματικής πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης». 

Ο κ. Φυτράκης, απαντώντας, τόνισε πως θα προσφύγει στον δικηγορική Σύλλογο για τις συγκεκριμένες δηλώσεις. «Καθιστώ προσωπικά υπεύθυνους τους δικηγόρους που με απειλούν για ό, τι συμβεί στην ζωή και την υγεία την δική μου και της οικογένειάς μου», τόνισε χαρακτηριστικά. 

Στην συνέχεια οι δικηγόροι απάντησαν λέγοντας πως είναι ντροπή η άσκηση ενός δικαιώματος να θεωρείται εκβιασμός και απειλές. 

«Όσοι ασκούν εξουσία κρίνονται για τις πράξεις τους και πρέπει να έχουν το θάρρος και την ανδρεία ή να τις στηρίζουν ή να ζητούν συγνώμη και να αποκαθιστούν άμεσα την νομιμότητα. 

Οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν την κρίση και την ευαισθησία να κρίνουν ποιοι είναι τα θύματα και ποιοι οι θύτες. 

Συμβουλεύουμε τον κ. Γενικό να θωρακίσει τον εαυτό του με τη νομιμότητα των ενεργειών του και τον σεβασμό στον άνθρωπο. 

Είναι ντροπή από ένα νομικό σαν τον κ. Γενικό, να θεωρείται η άσκηση ενός δικαιώματος σαν εκβιασμός και απειλές».

Πηγή: www.newsit.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.