Κορυδαλλός - Πάτρα με ναρκωτικά...


Συνολικά ο δράστης κατά τη μεταγωγή του επιχείρησε να εισαγάγει στις φυλακές σχεδόν 600 γραμμάρια ναρκωτικών τα οποία είτε είχε καταπιεί είτε είχε επιμελώς κρύψει στις αποσκευές του μέσα σε μπουκαλάκια σαμπουάν. Υπενθυμίζεται ότι, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών αξιοποιώντας πληροφορίες και με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Πατρών, είχαν πραγματοποιήσει έλεγχο στις αποσκευές του δράστη, κατά τη διάρκεια μεταγωγής του από ένα σωφρονιστικό κατάστημα σε άλλο, την προηγούμενη Δευτέρα.

Τότε οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει και κατασχέσει 147 αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν 260,7 γραμμάρια κάνναβης και ακόμη μια συσκευασία με 164 γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας, τα οποία ο δράστης είχε επιμελώς κρύψει σε δύο μπουκάλια σαμπουάν, που μετέφερε στις αποσκευές του.

Ο 64χρονος αφού εξετάστηκε, μεταφέρθηκε φρουρούμενος σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου απέβαλλε στη συνέχεια από τον οργανισμό του ακόμα 74 συσκευασίες με ναρκωτικά που κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Ο δράστης κρατούνταν σε σωφρονιστικό κατάστημα με ένταλμα σύλληψης και προσωρινής κράτησης του 4ου Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών του Πρωτοδικείου Αθηνών, για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση. Την προανάκριση διενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Πηγή: www.news247.gr
Share on Google Plus
Από το Blogger.